Predsjednik opet briljira: 'Ma j... mi se za vas!'

Nakon velike pobjede Hrvatske na Turk Telekom Areni u Istanbulu, predsjednik HNS-a Vlatko Marković se opet nije uspio iskontrolirati. 'Ma, j... mi se i za vas i za izjave!

12.11.2011.
14:16
VOYO logo

Vlatko Marković u pravilu nema problema sa psovanjem ispred novinara i televizijskih kamera, a tako je bilo i u petak navečer nakon što je Hrvatska s 3:0 razbila Tursku i došla na 'milimetar' od EURO-a 2012. godine.

"Ma, j... mi se i za vas i za izjave! Gdje su sada ti favoriti za HNS?', izjavio je Marković novinaru Jutarnjeg lista nakon čega je s povjerenikom za sigurnost Zoranom Cvrkom otišao u svlačionicu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zato je rječitiji i veseliji bio njegov bliski suradnik Zdravko Mamić koji je zbog bolova u leđima utakmicu pratio u svom domu u Zagrebu.

"Najponosniji sam Hrvat, makar znam da su svi ponosni, ovo je bilo pravo čudo. Svaka riječ koju bih kazao i kojom bih želio opisati ono što su naši dečki pokazali u Istanbulu bila bi promašena. Bila je to veličanstvena noć Slavena Bilića i svih koji su igrali u Istanbulu, svi su jednostavno bili nevjerojatno dobri, izvrsni, kakva li je to noć hrvatskog nogometa!", izjavio Mamić kojeg je u euforiji prošla i bol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlazim u zagrebačku noć, napit ću se, krećem jednom orkestru kupiti nove instrumente! Idem pjevati u čast Slavena Bilića, Ivice Olića, Marija Mandžukića, Eduarda, Šimunića, Vide, Ćorluke, Modrića... i naravno svih ostalih jer svi su bili heroji. Ova godina bit će označena kao veliki uspjeh hrvatskog nogometa. Hrvatska se plasirala na EURO u Ukrajinu i Poljsku, Dinamo igra Ligu prvaka. To je poruka svima onima koji su se nabacivali blatom na hrvatski nogomet, koji su ga polijevali crnilom. Nakon večeri u Istanbulu sve je sjajno", izjavio je Mamić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo