PITANJE STADIONA / Predsjednik HNS-a Marijan Kustić: 'Svaki stadion mora biti nacionalni stadion'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon redovne skupštine najviše se pričalo o pitanju nacionalnog stadiona

7.11.2022.
15:10
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Održana je još jedna redovna godišnja Skupština HNS-a na kojoj su sve odluke donesene jednoglasno. Nakon Skupštine javnosti se obratio predsjednik HNS-a Marijan Kustić i najviše govorio o infrastrukturi.

"Izbjegao bih termin nacionalni stadion. Ne treba nam klasični nacionalni stadion. Svaki stadion u Hrvatskoj mora biti nacionalni stadion kada tamo igra reprezentacija. Sigurno da u Zagrebu zaslužujemo novi stadion. Zalažemo se za jedan pravi stadion u Zagrebu, ali trebaju nam stadioni i u drugim gradovima. Ne treba nam klasični nacionalni stadion, Hrvatska mora igrati svugdje. U Zagrebu, Splitu, Osijeku, Koprivnici… U svim gradovima da nikoga ne zaboravim", rekao je Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo, i ljudi iz UEFA-e su spremni pomoći, mi smo napravili nekoliko terena s umjetnom travom ove godine. To su veliki zahvati, zbog toga veliko hvala svima, siguran sam kako ćemo se u budućnosti dičiti i infrastrukturom, kao i našim izbornicima, igračima, pa i Lukom Modrićem. Negdje bi se radila rekonstrukcija postojećeg stadiona, negdje nadogradila tribina… I ovo ne smije ostati samo na priči", dodao je Kustić pa prokomentirao što bi bio dobar rezultat na SP-u.

"Veliki je uspjeh što smo se plasirali tamo, veliki uspjeh bi bio i proći skupinu, a dalje što bog da. Vjerujem u našu reprezentaciju da možemo i tamo napraviti ozbiljne stvari. Izbornik Dalić sada nema lagan posao složiti taj popis za Katar, ali vjerujemo da će svi biti zdravi i spremni, pa napraviti dobar rezultat u Kataru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo