NEMA KLAUZULE / Predsjednik Hajduka progovorio o novom ugovoru Marka Livaje: 'Ako mu dosadi, on će doći i reći idem. Brendirat ćemo ga, bit će naš Mišo'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Livaja je u četvrtak produžio ugovor s Hajdukom do 2027. godine

15.7.2022.
14:49
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji igrač i strijelac splitskog Hajduka Marko Livaja ostat će u klubu do 2027., objavio je aktualni pobjednik Hrvatskog nogometnog kupa u četvrtak navečer na svojoj službenoj Facebook stranici.

Image
TRESE SE DALMACIJA! /

Bomba s Poljuda koja će odjeknuti Hrvatskom. Marko Livaja produžio ugovor Hajdukom, nećete vjerovati na koliko

Image
TRESE SE DALMACIJA! /

Bomba s Poljuda koja će odjeknuti Hrvatskom. Marko Livaja produžio ugovor Hajdukom, nećete vjerovati na koliko

Cijela Hajdukova momčad se pojavila malonogometnom turniru Torcida kup, gdje je predsjednik kluba Lukša Jakobušić uručio Livaji Hajdukov dres na kojem je broj 2027. Uz objavljenu fotografiju cijele momčadi s Livajom u središtu i dresom u rukama, Hajduk je napisao: "Hajdukova desetka Marko Livaja produžio je vjernost svom Hajduku do 2027. godine!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak u 14 sati je na Poljudu održana konferencija za medije, na kojoj su uz Livaju bili nazočni predsjednik Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

"Kako na terenu, tako i ovdje, ključ je Livaja. Iako ima ugovor još dvije godine, dogovorili smo novi na pet godina. Livaja je simbol Splita i navijača. I mangup je lucidnosti. Ima dišpet, ima sve što treba. Moraš to poštovati, ne možeš ignorirati. Mi smo taj respekt htjeli pokazati novim petogodišnjim ugovorom. Nećemo pričati o iznosu, nema klauzula. Ako mu dosadi, doći će i reći 'idem'. Ako nama dosadi, a znam da neće, uvijek će interes Hajduka biti na prvom mjestu. I zato svi naši razgovori oko ugovora traju par sekundi", rekao je Lukša Jakobušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

"Malo smo mu dali koliko god da smo dali. Prodali smo deset tisuća njegovih dresova u godinu dana. Imamo 75 tisuća članova radi njega, ne radi mene. Ali Livaja se stavlja u okvire Hajduka, i dok god mu je gušt igrati na Zvončacu, bit će i nama da igra s nama na Poljudu. Idemo Livaju i brendirati, pokušat ćemo to i naplatiti. Ukinuli smo i potpisivanje. Rukom bi radio, a ne nogom. U sljedećem razdoblju brendirat ćemo Livaju, on bi mogao biti naš novi Mišo. Lakše je kada prodajemo njegovu sliku nego da se mora slikavati", poručio je predsjednik Hajduka.

Prošle je sezone Livaja u 34 prvenstvene utakmice za Hajduk postigao 28 pogodaka te još četiri u Kupu. Sjajni nastupi u dresu Hajduka doveli su ga i do reprezentacije Hrvatske, u kojoj je ponovno zaigrao nakon trogodišnje stanke i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Katru postigao dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo