TEK JE DOŠAO / Jakobušić: 'Nadam se da će Leko dobiti ponudu drugog kluba, tko ne želi biti ovdje, ne mora. Isto vrijedi i za Livaju'

Image
Foto: HNK Hajduk
4.1.2023.
19:38
HNK Hajduk
VOYO logo

Na Poljudu je održana prva press konferencija ove godine, na kojoj je predstavljen novi trener Ivan Leko.

Image
'ZNAM ŠTO BIH VOLIO IGRATI' /

Na Poljudu predstavljen novi trener: 'Govore mi da sam lud što sam došao u Hajduk, svi želimo da budemo prvi'

Image
'ZNAM ŠTO BIH VOLIO IGRATI' /

Na Poljudu predstavljen novi trener: 'Govore mi da sam lud što sam došao u Hajduk, svi želimo da budemo prvi'

Prvi se novinarima obratio predsjednik kluba Lukša Jakobušić: "Želim svima uspješnu i sretnu novu godinu. Zahvalio bih se članstvu, prije nekoliko trenutaka smo došli do 15.000 članova prgave familije. Novi rekordi, sve što smo radili je naišlo na simpatije. Čestitam našem novom treneru na povratku u Hajduku. Želio bih se zahvaliti Mislavu Karoglanu i njegovom stožeru na 100 dana za kormilom prve momčadi. Većina stožera će se vratiti u Akademiju. Mišljenja smo da je Mislav prerastao Akademiju, ostat će uz sportskog direktora šest mjeseci, a onda ćemo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodila su se dva transfera Marina Ljubičića i Stipe Biuka. Otkad smo došli ovdje, rastemo u svakom segmentu. Sve se događa planirano. Od dolaska Nikoličiusa stabilizirali smo se dolascima igrača, napravili smo filtraciju. U Upravu su došli Ivan Matana i Marinka Akrap, nadam se da ćemo s novim trenerom dobiti i kontinuitet struke koji nam nedostaje. Iako su svi treneri koji su tu bili dali svoj obol.

'Nadam se da će Leko dobiti ponudu drugog kluba'

"Osvajali su bodove, sjetimo se Tramezzanija, koji je izborio Europu, gospodina Dambrauskasa, koji je osvojio Kup i nemogući broj bodova. Akademija je napredovala dolaskom Bore Primorca. Osvrnut ću se još na Marina i Stipu. Ne prodajemo budućnost za sigurnost. Odbili smo neke ponude za Biuka, jednu je i on, a ova je najbolja koju smo dobili. Što se tiče Luke Vuškovića, moguće je da ga prodamo u prvom ili šestom mjesecu, ali to će se desiti samo ako će to htjeti on ili obitelj", priča i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ga ne moramo prodavati. Sada ću reći zašto je doveden gospodin Leko. Neki se pitaju što ako dobije ponudu drugog kluba. Nadam se da će je dobiti i treba je dobiti. To je ista stvar kao s Markom Livajom. Tu će biti oni koji žele biti. Tu nema nikoga tko ne želi ići. Ako gospodin Leko bude htio otići, dobit će potporu, ali nadam se da ćemo krajem godine potpisivati novi ugovor", zaključio je Jakobušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo