Predsjednik države ga potjerao zbog tulumarenja!

Legendarni nizozemski nogometaš Ruud Gullit, koji je zbog puno novaca i avanture početkom godine stigao u Čečeniju, od utorka nije više trener Tereka iz Groznog.

14.6.2011.
22:26
VOYO logo

Ruud Gullit je u siječnju potpisao ugovor na 18 mjeseci sa čečenskim klubom rekavši da se na ovaj potez u trenerskoj karijeri odlučio "zbog novca, ali i avanture".

"Naravno da sam se u početku bojao kada sam vidio da ljudi uokolo hodaju s oružjem, nose ga čak i poštari! Nakon nekog vremena ipak sam se naviknuo", priznao je nedavno legendarni nizozemski nogometaš, no baš kada se priviknuo dobio je - nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova je momčad u utorak izgubila kod Amkara u Permu (0:1), a predsjednik Ramzan Kadirov ispunio je ultimatum postavljen Nizozemcu - pobijedi ili odlazi.

"Predsjednik je izrazito nezadovoljan Gullitovim učinkom u 13 utakmica. Momčad nikada nije izgledala tako beznadno. Trener je previše vremena provodio u barovima i disko-klubovima", piše između ostalog u klupskom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je bilo svejedno hoću li pobijediti u Permu ili ne, otkaz me ionako čekao!", izjavio je 48-godišnji Nizozemac koji je tako završio svoju trenersku avanturu u Čečeniji.

Vezani članci:

arti-201105220351006 arti-201105150117006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo