POZADINA PRIČE /

Pred kamerama raskrinkao Piksija: 'To su izmislili, savez je komedija'

Image
Foto: Profimedia

Orlovi imaju problema

4.9.2024.
15:10
Profimedia
VOYO logo

Dragan Stojković Piksi ostao je na klupi srpske nogometne reprezentacije nakon neuspjeha na Europskom prvenstvu i vodit će Orlove u nadolazećoj sezoni Lige nacija i kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Image
ESKALACIJA /

Još jedan izravan udarac Srbiji: Piksi prijetio otkazom?

Image
ESKALACIJA /

Još jedan izravan udarac Srbiji: Piksi prijetio otkazom?

Prvo je na rasporedu Liga nacija u kojoj neće moći računati na glavne igrače Dušana Vlahovića, Sergeja Milinković–Savića i Aleksandra Mitrovića, koji su za svoj izostanak imali različita opravdanja. Vlahović je javno rekao da neće doći zbog obiteljskih obaveza, a Milinković-Savić i Mitrović izostaju zbog zdravstvenih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je to navedeno kao opravdanje za izostanak, mnogi smatraju da je riječ o neistini i da igrači ne žele igrati dok je Piksi izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši srpski nogometaš, koji je sada poznati TV analitičar, Rade Bogdanović tvrdi da zna pozadinu priče.

"Razlog što igrači nisu htjeli doći je nezadovoljstvo izbornikom. Vlahović neće igrati desnog veznog u reprezentaciji. Meni je nelogično da izbornik na Euru promijeni prvog golmana nakon tri godine i to uz šturo obrazloženje. Ništa nam nije rečeno ni nakon tog natjecanja, a bilo bi korektno da je. Ovi nogometaši ne žele igrati, izmislili su razloge", istaknuo je pa poručio:

"Rekao je da će oni koji iskoriste šansu biti zabetonirani u nacionalnoj momčadi. Ako bude napravio rezultat, tako će to i biti. Naš savez je komedija".

Srbija u Ligi nacija prvo igra sa Španjolskom u Beogradu 5. rujna, a tri dana kasnije gostuje u Danskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo