POZNATO GDJE ĆE MESSI ZAVRŠITI KARIJERU: / Potpisuje na tri godine, ali u igri je i jedna golema i neočekivana promjena

Image
Foto: Profimedia

Do sada se spominjalo kako bi Messi mogao karijeru nastaviti u PSG-u, Cityju ili čak u MLS-u, ali...

23.4.2021.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš današnjice, Argentinac Lionel Messi, prema svemu sudeći karijeru ipak završava u svojoj matičnoj Barceloni, barem tako tvrdi ESPN.

Navodno, novi predsjednik Joan Laporta sprema Messiju ugovor na još tri godine, ali po znatno drugačijim uvjetima od onih koje je imao do sada. Preciznije, Messi će, ako je vjerovati ESPN-u, zarađivati puno manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada 33-godišnji Argentinac inkasira oko 70 milijuna eura godišnje, a novom predsjedniku to ne pada napamet plaćati i nudi mu ugovor na čak tri godine kojim bi se nekako kompenziralo drastično smanjenje primanja.

Image
Image

Leo Messi during the match between FC Barcelona and Getafe CF, corresponding to the week 31 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, on 22th April 2021, in Barcelona, Spain. -- FC Barcelona v Getafe CF - La Liga Santander, Spain - 22 Apr 2021,Image: 607362269, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Argentinac ima ugovor s Barcelonom do ljeta i navodno je on u planu imao ostanak, ali uz ugovor na samo godinu dana, kojeg bi onda produživao za po godinu dana. Međutim, Messi bi u tim uvjetima tražio i svoju staru plaću, a to Barcelona više ne može, a vjerojatno niti ne želi plaćati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Barcelonu je navodno na pregovore stigao i Messijev otac, a to znači da se nešto gotovo sigurno kuha. Do sada se spominjalo kako bi Messi mogao karijeru nastaviti u PSG-u, Cityju ili čak u MLS-u, ali otkako je u klub došao Laporta sve se više govori o njegovu ostanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo