BEZ ZADRŠKE / Poznati odvjetnik poslao opako upozorenje hajdukovcima: 'Tikve moraju shvatiti. Ako ovo za**ebu, priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj...'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Hajdok je prošlog vikenda nakon pet prvenstvenih pobjeda u nizu upisao drugi poraz zaredom

20.9.2023.
9:59
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka vodili su do 87. minute kod Gorice 1-0 u susretu osmog kola HNL-a, no dvoboj je završio pobjedom Velikogoričana 2-1 (0-0).

Image
PROZVAO CIJELU MOMČAD /

Bivši reprezentativac bez zadrške 'opleo' po Hajduku: 'Nisu ni zaslužili ništa drugo nego poraz'

Image
PROZVAO CIJELU MOMČAD /

Bivši reprezentativac bez zadrške 'opleo' po Hajduku: 'Nisu ni zaslužili ništa drugo nego poraz'

U 62. minuti Zvonimir Šarlija doveo je Splićane u vodstvo i Hajduk je sve do 87. minute imao tri boda u džepu. No, prvo je Gorica izjednačila pogotkom Dine Štigleca, dok se potpuni preokret dogodio u 92. minuti kada je Ante Matej Jurić pogodio za 2-1 domaćeg sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je tako nakon pet prvenstvenih pobjeda u nizu upisao drugi poraz zaredom. Hajduk je i dalje prvi, ali se njegova prednost pred pratnjom topi. Gorica je upisala treću pobjedu te se popela na četvrto mjesto ljestvice.

Nakon tog poraza bijelih na Facebooku se oglasio bivši predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Ljubo Pavasović Visković, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Par dana nakon sramote u Gorici, trebalo bi nekima u svlačionici objasnit par stvari. Prva je da priliku kakvu smo imali, bojim se, nećemo imati sljedećih 7, 8 godina. Ako Agregat osvoji prvenstvo, Liga prvaka dogodine im je na izvolte. A puno je izdašnija nego do sada. Vjerojatno će se upravljački stabilizirati, HDZ će im u izbornoj godini vjerojatno početi graditi stadion, a počasni predsjednik HNS-a (i lako moguće budući Dinama) u novinama ionako Agregat opisuje kao stup HNS-a."

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković

Dakle, imamo Ligu u kojoj je svima financijski interes Agregatova dominacija - vidi pod do sada neutralni Varaždin i poklonjenih pola miliona EUR-a za slobodnog igrača - imamo sudačku organizaciju koju vodi autor najsramotnijeg suđenja u HR povijesti (Novak) i koja je prepuna ČulinaBebekaLovrića Pajača koji ni ne kriju animozitet prema Hajduku i imamo HNS koji s našim najboljim igračem pomete u reprezentaciji pod. Dakle, tikve u svlačionici morali bi shvatiti koji je trenutak jer ako zaj**u protiv Dinama i Rijeke priči je za sljedećih 7, 8 godina kraj. Sada efektivno zapravo zaostajemo 4 boda (vodstvo je samo privid) i sve ispod 6 bodova u te dvije utakmice zapravo znači kraj ove sezone....a to bi bila katastrofa za klub."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo