JAVIO SE 'ZLOČESTI DEČKO'

POZADINA PROPALOG TRANSFERA: ‘Bilić me oduševio, a navijači su reagirali kao da dolazi serijski ubojica’

Zločesti dečko engleskog nogometa Joey Barton otkrio je u autobiografiji No Nonsense razlog zašto je lani propao njegov transfer u West Ham u kojem ga je silno želio hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Bivši hrvatski izbornik je nakon dolaska na Upton Park prošlo ljeto doveo niz novih igrača, a među pojačanjima je trebao biti i Barton. West Ham je, međutim, zbog negodovanja dijela navijača na društvenim mrežama odustao od transfera.

NAVIJAČI SLAVE: Slavenu Biliću je opet propao transfer!

Prošao i liječničke testove

Pozadinu priče otkrio je ovih dana Barton (34) koji trenutno odrađuje suspenziju u svome klubu Glasgow Rangersu koji ga je kaznio nakon sukoba sa suigračem Andyjem Hallidayem na treningu. Prisilni odmor iskusni je veznjak iskoristio za predstavljanje autobiografije u kojoj je jedna tema bio i propali transfer u West Ham.

Slaven Bilić me oduševio. U detalje mi je objasnio na kojoj me poziciji vidi, govorio mi o mojim prednostima. Trenirao sam nekoliko dana s momčadi, čak sam prošao i liječničke testove. No, negdje u cyber prostoru se sve raspalo. Glasna manjina West Hamovih navijača je reagirala kao da u klub dolazi serijski ubojica. No, to je život i s moje strane nema gorčine”, napisao je Barton koji je poznat po čitavom nizu incidenata tijekom karijere.

Povratak na Net.hr