nogometna revolucija / Povijesni dan: sudac prvi put nakon pregleda videosnimke dosudio jedanaesterac

Image
Foto: AP

Prvi put u povijesti, na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu, dosuđen je kazneni udarac nakon što je sudac pogledao sporni prekršaj na snimci

14.12.2016.
13:36
AP
VOYO logo

OSAKA - Prvi put u povijesti, na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu, dosuđen je kazneni udarac nakon što je sudac pogledao sporni prekršaj na videosnimci u polufinalnoj utakmici između Kashima Antlersa i Atletico Nacionala koja je igrana u srijedu i koja je završila pobjedom japanske momčadi od 3-0.

Sudac koji nije bio na terenu pozvao je glavnog suca na utakmici Mađara ViktoraKassaija da pogleda na videosnimci prekršaj igrača kolumbijske momčadi OrlandaBerria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kassai je nakon pregleda snimke u 33. minuti susreta dosudio jedanaesterac za japansku momčad, a precizan s bijele točke bio je Shoma Doi. Druga dva pogotka za Kashimu zabili su u 83. minuti Endo i dvije minute kasnije Yuma.

Na snimci se jasno vidi kako je Berrio srušio suparničkog igrača Daigoa Nishija dok su igrači u kaznenom prostoru čekali na izvođenje slobodnog udarca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga polufinalna utakmica između Real Madrida i meksičke momčadi Club America igra se u četvrtak, a finale je na rasporedu u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo