POTPUNI PREOKRET U MÜNCHENU: / Na klupu Bayerna se iznenada vraća Louis van Gaal?!

Image
Foto: AFP

U Bayernu su i dalje u potrazi za novim trenerom nakon što su prošli tjedan uručili otkaz Carlu Ancelottiju.

3.10.2017.
21:26
AFP
VOYO logo

Bavarce privremeno vodi dosadašnji pomoćni trener Willy Sagnol, a prvi su izvještaji njemačkih medija govorili da je favorit za novog trenera 30-godišnji strateg Hoffenheima Julian Nagelsmann. Naknadno su se pojavile informacije da je glavni kandidat ipak Thomas Tuchel (44), bivši trener Mainza i Borussije Dortmund, ali priča je u utorak dobila novi obrat.

Image
TUCHEL DOLAZI NA KLUPU BAYERNA: /

Njemački div je na pragu dogovora s bivšim trenerom Borussije Dortmund

Image
TUCHEL DOLAZI NA KLUPU BAYERNA: /

Njemački div je na pragu dogovora s bivšim trenerom Borussije Dortmund

Svađa s Hoenessom

Westphalian General Newspaper (WAZ) objavio je kako u Münchenu razmatraju mogućnost vraćanja na klupu Louisa van Gaala, nizozemskog stručnjaka koji je već vodio klub od 2009. do 2011. godine. U prvoj je sezoni osvojio dvostruku krunu i doveo momčad do finala Lige prvaka, ali u drugoj su mu kola krenula nizbrdo. Napustio je klub nakon 29. kola uz svađu s predsjednikom Ulijem Hoenessom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako vrijeme liječi rane, tako se pojavila mogućnost da Hoeness i Van Gaal krenu u novu suradnju, odnosno da se Nizozemac vrati u Bayern barem kao prijelazno rješenje dok najtrofejniji njemački klub ne dočeka Nagelsmanna ili možda Jürgena Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su trenirali Bayern dvaput

Povratak Van Gaala bi bio iznenađenje i zbog toga što je malo tko mislio da će nastaviti trenersku karijeru nakon što je prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu. Nekadašnji trener Ajaxa i Barcelonei bivši nizozemski izbornik danas radio kao televizijski komentator, ali nije isključeno da bi prihvatio poziv iz Münchena.

Ne bi pritom bio ni prvi trener koji je vodio Bayern u dva navrata: prije njega su to napravili Udo Lattek, Ottmar Hitzfeld i Giovanni Trapattoni, dok je Jupp Heynckes u čak tri mandata bio trener bavarskog ponosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo