POTEZ HRVATSKOG TRENERA I MOURINHA NAKON UTAKMICE RAZBJESNIO JAVNOST: / 'Mrzim vas zbog ovog'

Image
Foto: Profimedia

Nakon utakmice Leko se vrlo srdačno i prisno pozdravio s Mourinhom, ali njihov je zagrljaj i dodirivanje licima izazvao dosta žestoke reakcije

29.10.2020.
23:24
Profimedia
VOYO logo

Belgijski nogometni prvoligaš Royal Antwerp, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Leko, priredio je iznenađenje pobijedivši u susretu 2. kola J skupine Europske lige Tottenham sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je izraelski veznjak Lior Refaelov u 29. minuti. "Spursi" su posebno loše odigrali u prvom poluvremenu, a koliko je Jose Mourinho bio ljut pokazuje i podatak da je već u poluvremenu napravio četiri izmjene ostavivši u svlačionici Lo Celsa, Dele Allija, Bergwijna i Carlosa Viniciusa, a u 58. minuti i Garetha Balea. Međutim, niti promjene nisu pomogle londonskom sastavu koji je upisao prvi poraz u skupini, dok je Lekina momčad zabilježila i drugu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Nakon utakmice Leko se vrlo srdačno i prisno pozdravio s Mourinhom, ali njihov je zagrljaj i dodirivanje licima izazvao dosta žestoke reakcije belgijske javnosti. Naime, Belgija je država koja broji čak 2000 tisuće zaraženih dnevno, što je najgori dnevni prosjek u Europi i ne čudi zapravo što su tako osjetljivi na nepridržavanje mjera i pravila o zaštiti od korone.

Lekino i Mourinhovo grljenje komentirao je i Rudy Hermans, novinar iz Belgije, a bio je podosta oštar. "Bravo Mourinho i Leko. Hvala Tottenhamu i Antwerpu. Neopisivo prezirem nogometni svijet", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo