Posljednja šansa: Iz Salzburga stigle jako loše vijesti za Dinamo!

Dinamo u četvrtak igra najvažniju europsku utakmicu ove jeseni. Na Maksimir u 4. kolu Europske lige stiže Salzburg koji je u prošlom kolu Modre razvalio sa 4:2, a moglo je biti i gore.

4.11.2014.
18:53
VOYO logo

"Mi u Zagreb odlazimo s velikim samopouzdanjem i želimo odmah tu završiti posao. Dinamo je talentirana momčad, ali je pod jako velikim pritiskom i oni moraju pobijediti. Nama se uz to vraćaju ključni igrači. Ponovno mogu računati na Ulmera i Leitgeba, a vjerojatno će u konkurenciji biti Bruno. Oni su jako bitni za naš stil igre", rekao je trener Salzburga Adi Hütter.

Modrima ne ide na ruku na što će u Maksimiru skoro sigurno zaigrati opasni trostruki strijelac iz prvog susreta, Brazilac Alan, koji je bio upitan zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg je visoku pobjedu protiv Dinama potvrdio i ovoga vikenda, kada su Bikovi na svojoj Red Bull Areni svladali Admiru s dva pogotka najboljeg igrača Soriana te pobjegli drugoplasiranom Wolfsbergeru za tri boda.

//www.dailymotion.com/embed/video/x28oslb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijanci dobru situaciju imaju i u skupini D Europske lige. Trenutno drže prvo mjesto sa sedam bodova (isto kao Celtic), dok Dinamo na trećem mjestu ima samo tri boda. Sve je jasno. Pobijedi li Salzburg u četvrtak, osigurat će drugi krug. Bio bi to ujedno i vjerojatni kraj nadanja za Modre pred kojima je dakle, zaista posljednja šansa za europsko proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo