PORTUGALCI PRESLABI: / Njemački gigant prošao u polufinale Lige prvaka

Image
Foto: AFP/FRANCISCO LEONG

Nogometaši minhenskog Bayerna prošli su u polufinale Lige prvaka nakon što su odigrali neodlučeno (2-2) na gostovanju u Portugalu kod Benfice.

13.4.2016.
22:42
AFP/FRANCISCO LEONG
VOYO logo

https://vid.me/eH0J

Susret je izvrsno počeo za domaće nogometaše. Nakon početznog ispitivanja snaga, Benfica je povela u 27. minuti preko Raula Jimeneza koji je poentirao nakon slabe reakcije Bayernove obrane i vratara Manuela Neuera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo par minuta poslije, Jimenez je mogao postići drugi pogodak, ali njegov udarac tada hje Neuer obranio. A taj se promašaj pokazao kao jako skup jer je Bayern u 38. minuti izjednačio, a strijelac je bio Arturo Vidal koji je poentirao snažnim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Müller nikad ne razočara

Rezultatom 1-1 završeno je prvo poluvrijeme, a novi gol postignut je nakon sedam minuta igre u drugom poluvremenu. Bayern je tada poveo pogotkom svojeg napadača Thomasa Müllera koji je pogodio iz blizine nakon kornera.

No, Benfica se nakon toga nije predala, a pritisak domaćih no0gometaša urodio je plodom u 76. minuti kada su poravnali na 2-2 jako lijepim udarcem Talisce iz slobodnog udarca. Isti nogometaš u završnici utakmice bio je blizu još jednog gola, ali se rezultat do posljednjeg zvižduka više nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo