PORTUGALCI OBJAVILI SJAJNU VIJEST ZA MODRE: / Benfici nakon ovoga u Maksimiru sigurno neće biti lako

Image
Foto: AFP

Nakon što je Dinamo izgubio Ademija za dvomeč protiv Benfice situacija je izgledala jako loše, ali sada slične vijesti stižu i iz Portugala

6.3.2019.
11:07
AFP
VOYO logo

Dobre vijesti za Dinamo i Nenada Bjelicu stižu iz Portugala, Benfica će sutra na Maksimiru biti bez dvojice ključnih igrača. Desni bek Andre Almeida i veznjak Pizzi propustit će sutrašnji dvoboj u Europa ligi zbog ozljeda.

Sutra u 19 sati na Maksimiru Modri dočekuju portuglaskog velikana u prvoj utakmici osmine finala Europa lige. Portugalci će u tom susretu biti favoriti, ali puni Maksimir itekako daje za pravu Dinamo nadati se dobrom rezultatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošteda zbog napornog ritma

Vrlo vjerojatno nije riječ o težim ozljedama nego o tome da trener Benfice želi ipak malo poštediti svog ključnog veznog igrača koji je odigrao odlično protiv Porta u subotu, asistirao je za drugi pogodak i bio jedan od najboljih igrača na terenu do 71. minute kada ga je zamijenio Gedson.

Trener gostiju Bruno Lage uz njih još otprije ne može računati na ozlijeđenog Salviju, Fejsu, Contija i Jardela. Portugalski mediji ističu kako je Lage zbog toga za ovaj dvoboj aktivirao Nuno Santosa, talentiranog 20-godišnjeg ofenzivnog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo