PONOVNO POBJEGLI RIJECI: / Dinamo čekao 93. minutu za novu pobjedu protiv Lokomotive

Image
Foto: Sanjin Strukić
13.3.2016.
17:10
Sanjin Strukić
VOYO logo

Ostala je tako Lokomotiva na učinku od jednog remija u dvadeset utakmica protiv aktualnog hrvatskog prvaka premda se do posljednjih trenutaka dvoboja činilo da će ugrabiti novu podjelu bodova. Iznenađenje je spriječio Ante Ćorić pogotkom u trećoj minuti sudačke nadoknade utakmice nakon dvobojene situacije koju suci nisu označili nedozvoljenom pozicijom, a u kojoj se našao asistent Soudani. Linijski sudac bio je u ravnini sa alžirskim nogometašem i za vjerovati je da je dobro procijenio situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se Hajduk

Inače, činilo se da će Dinamo lako do očekivanih bodova nakon što je Marko Pjaca pogodio u 19., potom i u 31. minuti poslavši svoju momčad na odmor s dva gola prednosti. Anulirana je ona slobodnim udarcem Cekicija, a potom i Fiolića nakon lijepog trka s polovice igrališta.

Kolo će biti kompletirano utakmicom Hajduk-Zagreb koja počinje u 17 sati. Trenutačno vodeći Dinamo ima 63 boda, odnosno pet više od Rijeke na drugom mjestu i 19 više od trećeplasiranog Hajduka. Slijede Split sa 40 i Lokomotiva sa 39 bodova, dok se na začelju poretka nalaze Istra sa 22, odnosno Zagreb sa 10 osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva HNL, 27. kolo:

Dinamo – Lokomotiva 3:2

Hajduk – Zagreb (kasnije)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo