Srpski div na koljenima: Nakon izbacivanja iz Europe prijeti mu još teža kazna!

Grzegorz Bronowicki je 34-godišnji poljski nogometaš koji ima sudbinu Crvene zvezde u svojim rukama. Bivši nogometaš srpskog kluba mogao bi ih čak i izbaciti iz lige.

4.11.2014.
15:45
VOYO logo

Naime, zbog duga Poljaku od 840.000 eura, srpski prvak je ostao bez licence za Europu, te nije nastupio u kvalifikacijama za Ligu prvaka. On ustraje u naplati dugovanja, a ukoliko mu iz srpskog kluba ne isplate dug, Zvezda bi mogla biti izbačena i iz tamošnje lige.

"Zamolili su me da pristanem da mi se plati u dvije rate. Složio sam se nekako i rekao mu da nije problem pričekati još tri meseca, ali da je problem to što iz Zvezde ne uplaćuju novac već šest godina! Zato sam skeptičan i mislim da će ponovo me pokušati prevariti", rekao je bivši poljski reprezentativac i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja samo tražim ono što mi pripada. Ništa više. To sam zaradio kao profesionalni nogometaš, iako sam zbog Zvezde i zdravlje ugrozio, a karijeru i život upropastio. Dok sam igrao na „Marakani“ stradali su mi ligamenti koljena. Prevarili su me i u Zvezdi, rehabilitacija je bila loša, doktori nestručni, pa me nisu dobro ni izliječilii"

U kraju razgovora za Kurir, on je naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne pada mi na pamet niti me zanima kako će naći novac. Želim da me isplate do posljednjeg centa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo