POLICIJA PRIVELA SEDMORICU NAVIJAČA ZBOG SAČEKUŠE: / Pogledajte s kakvim su se arsenalom obrušili na drugu skupinu

Image
Foto: Ilusracija/Pixell, MUP

Te je nedjelje Hajduk gostovao u Koprivnici kod Slaven Belupa dok je Rijeka bila u Gorici

20.9.2019.
14:54
Ilusracija/Pixell, MUP
VOYO logo

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad sedmero muških osoba (22, 25, 21, 19, 20, 20), od kojih je jedan maloljetnik, radi osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela "Nasilničko ponašanje" na štetu četvero muških osoba starosti 32 i 31 godinu te dvoje maloljetnika, priopćila je u petak zagrebačka policija.

Image
KRVAVA TUČNJAVA NAVIJAČA NA AUTOCESTI: /

U masovnom sukobu teško stradao mladić i hitno je prebačen u bolnicu

Image
KRVAVA TUČNJAVA NAVIJAČA NA AUTOCESTI: /

U masovnom sukobu teško stradao mladić i hitno je prebačen u bolnicu

Navode kako je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su pripadnici jedne navijačke skupine u nedjelju,11. kolovoza 2019. godine, oko 22 sata na željezničkoj stanici u Sesvetama, dočekali putnički vlak koji je prometovao na relaciji Koprivnica-Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maskirani upali u vagon

"Po dolasku vlaka na željezničku stanicu u Sesvetama organizirano su maskirani ušli u jedan od vagona, te su drskim ponašanjem i uporabom teleskopskih palica, boksera i tjelesne snage na javnom mjestu napali oštećene, a koji su se kao navijači druge navijačke skupine, bez obilježja, vraćali vlakom s utakmice održane u Koprivnici. Uslijed napada lakše su ozlijedili 31-godišnjaka, 32-godišnjaka i jednog od maloljetnika, dok drugi maloljetnik nije ozlijeđen, a potom pobjegli", navodi policija.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, policija je objavila da je temeljem naloga suda u pretragama doma i drugih prostorija osumnjičenih pronašla predmete pogodne za napad i prikrivanje identiteta, odnosno teleskopsku palicu, metalnu šipku pogodnu za napad i dvije kape tzv. fantomke.

Sukob kod Vrbovskog

"Po dovršenom kriminalističkom istraživanju sumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, odnosno Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava, odnosno posebno izvješće", završava se priopćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je nedjelju, inače, Hajduk gostovao u Koprivnici kod Slaven Belupa, dok je Rijeka bila u Gorici. U noći s nedjelje na ponedjeljak, oko jedan sat ujutro na autocesti došlo je do masovne tučnjave navijača. Kasnije je objavljeno da je riječ o Armadi i Torcidi, odnosno o ‘sačekuši’ Torcide koja je kod Vrbovskog stala kako bi iz zasjede napala armadaše koji su se vraćali s utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo