IZVRŠENA JE I RACIJA / Potvrđena optužnica protiv Barcelone, Laporta pošteđen

Image

Sud u Barceloni potvrdio je optužnicu protiv katalonskog kluba za davanje mita sucima u slučaju Negreira. Barceloni sada prijeti izbacivanje iz Europe, ali i propast projekta novog stadiona i terena za sve sekcije koje gradi u projektu teškom 1.5 milijardi eura

28.9.2023.
14:17
VOYO logo

Prostorije odjela španjolskih nogometnih sudaca u Las Rozasu u blizini Madrida jutros su bile policijske racije u istrazi oko upletenosti Barcelone u skandal s podmićivanjem sudaca, javlja AFP.

Image
NISU SE PREDALI /

Barcelona prekinula niz od šest pobjeda za redom: Remi za vrh ljestvice

Image
NISU SE PREDALI /

Barcelona prekinula niz od šest pobjeda za redom: Remi za vrh ljestvice

"Istražni sud u Barceloni danas je naredio istragu u sjedištu Tehničkog odbora sudaca (CTA) u sklopu istrage o sumnjivim isplatama novca od strane katalonskog kluba Joseu Mariji EnriquezuNegreiri, bivšem visokopozicioniranom dužnosniku španjolskih sudaca", rekao je katalonski Visoki sud pravde u priopćenju za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Civilna garda odgovorna za istragu u prostorijama CTA, koje se nalaze u sklopu nogometnog saveza u Las Rozasu, potvrdila je za francusku novinsku agenciju AFP da je istraga još u tijeku i da trenutno nisu planirana uhićenja.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo.
U proljeće 2022. španjolsko tužiteljstvo otvorilo je istragu o uplatama koje je Barcelona izvršila tvrtki bivšeg šefa sudaca. Zbog sumnje u korupciju, tužitelji su pod lupom stavili Barcelonu, ali i njezine bivše predsjednike Josepa Mariju Bartomeua i Sandra Rosellu, kao i Negreira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno, sud u Barceloni potvrdio je optužnicu protiv katalonskog kluba za davanje mita sucima u slučaju Negreira. Barceloni sada prijeti izbacivanje iz Europe, ali i propast projekta novog stadiona i terena za sve sekcije koje gradi u projektu teškom 1.5 milijardi eura.

Laporta nije među optuženicima, ali vjerojatno će morati napustiti klub i reći sve o onome što zna, a tiče se podmićivanja sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo