To će biti spektakl: Hrvatska igra protiv Messija!

Hrvatska će 12. studenog u Londonu igrati protiv Argentine. Iako je prvobitno planirana utakmica protiv SAD-a, Vatreni će igrati protiv svjetskih doprvaka.

21.10.2014.
8:22
VOYO logo

"Nemam pojma o tome, u Savezu nije bilo nikakvih razgovora uopće o Argentini niti postoji ijedan dokument ili dopis u kojem bi se spominjala Argentina. Mi imamo 12. studenoga utakmicu sa SAD-om u Londonu, na stadionu Fulhama. Taj susret istina nije potpisan i zato je upravo ovog časa Davor Šuker u Americi ne bi li sklopio ugovor o odigravanju prijateljske utakmice. Nikakve druge informacije u HNS-u ne postoje", poručio je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović za Sportske novosti.

No, istog jutra je HNS preko svog Twitter profila objavio kako tog dana igraju s 'gaučosima' u glavnom gradu Engleske. Kako je moguće da se utakmica dogovorila bez znanja izvršnog predsjednika saveza, koji nije imao pojma o tome, možemo samo špekulirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li se Vrbanović namjerno pravio neupućen ili i ne raspolaže pravim informacijama, sad nije niti bitno. Slijede nam dva spektakla. Prvo u Londonu protiv Argentine, pa četiri dana kasnije s Italijom na San Siru. Bolje ne može...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo