POKUŠAJ SPAŠAVANJA KARIJERE: / Dinamov suparnik dovodi bivšu zvijezdu Arsenala i Real Madrida

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Nogometaši Dinama u srijedu su doživjeli težak poraz od Lyona (0-3) na startu Lige prvaka, a dan kasnije je francuski klub stigao blizu potpisa ugovora s potencijalno velikim pojačanjem.

15.9.2016.
22:53
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Naime, prema pisanju francuskih medija, togoanski napadač Emmanuel Adebayor (32) je pred potpisom ugovora s Lyonom. Ranije ovaj tjedan se činilo da su pregovori propali, ali u međuvremenu su se dvije strane približile dogovoru i očekuje se da će se Adebayor uskoro pojaviti na liječničkim pregledima u Lyonu.

Slab učinak u Crystal Palaceu

Ljetni prijelazni rok je završio prije više od dva tjedna, ali slobodni igrači u bilo kojem trenutku mogu potpiati ugovor s novim klubom, tako da nema nikakvih prepreka da Adebayor pojača Lyon. Nekadašnji napadač Monaca, Arsenala, Manchester Cityja, Real Madrida i Tottenhama drugu je polovicu prošle sezone odradio u Crystal Palaceu, ali nije se posebno istaknuo, pa mu nije produljen ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da će Adebayor potpisati ugovor koji će vrijediti do kraja sezone, no kako su momčadi za Ligu prvaka već prijavljene, protiv Dinama u Zagrebu neće zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo