ZANIMLJIVI DVOBOJI NA OTOKU / Pogodak Lovrena, novi kiks Uniteda, City bez milosti kod West Bromwicha

Image
Foto: AP

City je s po dva pogotka Aguerra i Gundogana lako prošao gostovanje kod WBA, pa se Guardiolina momčad opet vratila na vrh na kojem je nakratko bio Arsenal

29.10.2016.
20:05
AP
VOYO logo

Manchester United je doživio novi kiks u 10. kolu Engleske lige nakon što na Old Traffordu nije uspio pobijediti Burnley (0-0), dok je vodeći Manchester City bio uvjerljiv na gostovanju kod WBA (4-0).

Momčad Jose Mourinha obrukala se protiv Burnleya, a da se nervoza uvukla u redove Uniteda svjedoči i isključenje Mourinha, kojeg je sudac poslao na tribine na isteku prvog dijela, da bi u 68. minuti crveni karton dobio i igrač domaćih Herrera. United je tek na osmom mjestu, osam bodova daleko od vrha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je s po dva pogotka Aguerra i Gundogana lako prošao gostovanje kod WBA, pa se Guardiolina momčad opet vratila na vrh na kojem je nakratko bio Arsenal koji je s 4-1 slavio kod Sunderlanda. Za "topnike" su po dva gola postigli Sanchez i Giroud.

Tottenham i prvak Leicester su odigrali 1-1, pa je Tottenham ostao četvrti, a Leicester  jedanaesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren postigao je gol u pobjedi svog Liverpoola na gostovanju kod Crystal Palacea (4-2). 

Lovren je zabio gol u 21. minuti za vodstvo "redsa" od 2-1, a ostale golove za Liverpool dali su Can (16)  Matip (44) i Firmino (71). Za Crystal Palace je dvostruki strijelac bio McArthur (18, 33). Liverpool se ovom pobjedom bodovno izjednačio (23) s vodećima Manchester Cityem i Arsenalom, a "redsi" su treći jer imaju najlošiju gol-razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo