Otkriveno tko su 'izvanzemaljci' koji žele 'uništiti' Zemlju

'Mislite li da postoje izvanzemaljci? Mislite li da se bave sportom? Prijatelji, imam šokantne vijesti. Odgovor na oba pitanja je – da. Prošle noći su me posjetila bića koja nisu s ovog planeta.

29.10.2013.
8:34
VOYO logo

Ne brinite, umirovljeni njemački nogometaš nije prolupao. Radi se o novoj reklamnoj kampanji koja se očito proširila diljem svijeta. Na utakmicama Bayerna i Chelseaja proteklog vikenda pojavilo se 11 čudnih likova u haljama s kapuljačama preko glave.

Obojenog lica u potpunoj tišini su gledali utakmice na Allianz Areni i Stamford Bridgeu. Zašto? Odgovor nam nudi Franz Beckenbauer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žele igrati nogomet protiv nas. Problem je, ako izgubimo, oni će uništiti planet. Sada je na nama da složimo momčad. Samo nogomet može spasiti naš planet", poručio je 'Kaiser Franz'.

Dakle, špijunirali su suparnike, a za 'dobrobit čovječanstva' nadamo se da nisu bolji skauti od Dinamovog bivšeg pomoćnog trenera Rajka Magića. Valjda će se generacijama prepričavati njegova legendarna zapažanja o Hazaru, kad je Azerbajdžance nazvao 'čvrstim, jakim i teretnim igračima s kojima neće biti problema'. Pojavili su se niski nogometaši koji su bez problema pretrčali Dinamovu obranu i pali tek u produžetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ycCSdo51kD4

No, vratimo se čudacima u crnom. Čija je to kampanja? Neki će reći za Adidas, drugi za Samsung. Saznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo