ISLANĐANI STIŽU NA MAKSIMIR / Pogledajte prvu reakciju Damira Krznara na protivnika u borbi za Ligu prvaka: 'To je plus za njih, ali kvaliteta je na našoj strani'

Image

Modre početkom idućeg mjeseca čekaju prvi izazovi

15.6.2021.
13:12
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama igrat će u 1. pretkola Lige prvaka protiv islandskog Valura, odlučio je ždrijeb održan u utorak u Nyonu. Prva utakmica 1. pretkola LP bit će odigrana 6. ili 7. srpnja, dok je uzvrat na rasporedu 13. ili 14. srpnja.

Image
NOVO POJAČANJE ZA KRZNARA: /

Mikić napušta Bišćana i vraća se u Dinamo

Image
NOVO POJAČANJE ZA KRZNARA: /

Mikić napušta Bišćana i vraća se u Dinamo

"Čeka nas malo dalji put u Reykjavik. Bili smo zadovoljni i kad smo sinoć saznali podgrupe. Sva četiri protivnika su točno toliko lagana koliko mi budemo ozbiljni, studiozni, spremni i željni pobijediti u te dvije utakmicama. Očekuje nas relativno nepoznat suparnik, ali imamo dovoljno vremena spremiti se, prostudirati ga i proći u sljedeći krug natjecanja", kazao je trener Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već igraju

"Oni su u natjecateljskom ritmu. Kod njih je već prošlo šest ili sedam kola. Grabe vrlo dobro, trenutačno imaju jedan poraz i zauzimaju drugo mjesto. To je plus za njih, ali kvaliteta je neusporedivo na našoj strani. Na nama je samo potvrditi to", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priželjkivali smo prvu utakmicu u gostima da nam eventualni reprezentativci budu spremni u Zagrebu, da i njih ne opterećujemo s dalekim putem. Ali što je, tu je", rekao je osvrnuo se na dolazak pojačanja.

Odlasci?

"Ništa se u toj domeni nije promijenilo, nadam se da neće ni biti potrebe. Čop? On je praktički u treningu. Ima dozvolu prijašnjeg kluba za trening, ali s obzirom na to da mu ugovor ističe tek 30. lipnja u pregovorima smo da pokuša izaći iz njega ranije. Slična je situacija i s Gojakom", kazao je te je rekao nekoliko riječi o potencijalnim odlascima iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isto tako, nema ništa novoga. Nadam se da će tih vijesti biti jako malo. Popis je na nekih 28 igrača plus četiri golmana. Tu su i Baturina, Vasilj, Janković, Šaranić i Horkaš", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo