PROCURILA FOTOGRAFIJA / Pala teška provokacija: Junak Hajduka okrenuo se prema Boysima i pokazao im što misli o njima

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Nikola Kalinić u veljači se poslije 13 godina vratio u Hajduk

21.4.2022.
11:46
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je na Poljudu svladao Dinamo s 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola bio je Nikola Kalinić. Igrala se 63. minuta kada je Vuković lijepo uposlio Kalinića u gostujućem 16-ercu, uslijedilo je dvostruko proigravanje s Mikanovićem nakon kojega se iskusni napadač izborio za prostor za udarac s 12-13 metara iskosa s desne strane te pogodio suprotni kut iznenađenog Livakovića.

Image
MAJSTORSKI POTEZ /

Pogledajte kako je Nikola Kalinić fantastično zabio Dinamu i bacio Poljud u trans

Image
MAJSTORSKI POTEZ /

Pogledajte kako je Nikola Kalinić fantastično zabio Dinamu i bacio Poljud u trans

Nakon postignutog gola tribine su eruptirale od veselja, a Kalinić je u euforiji skinuo dres i zaradio žuti karton. Iako je zabio pobjednički pogodak i time vratio Bijele u utrku za naslov i otežao posao Dinamu, ta činjenica nije toliko zaboljela navijače hrvatskog prvaka, koliko njegov potez poslije utakmice. Naime, pojavila se fotografija na kojoj se može vidjeti kako provocira Boyse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je lijepo kad Hajduk pobijedi, pa tako i danas. Mislim da sm odigrali vrlo dobru utakmicu, dali smo svoj maksimum i znali smo što nam znači ova pobjeda. Samo nas ona drži u igri za naslov", poručio je nakon utakmice pa se naklonio navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajte, znalo se da Hajduk ima najjaču publiku u Hrvatskoj. I danas su bili na nivou. Igrao sam dosta svjetskih derbija, ali pobjeda u ovom derbiju ne može se usporediti ni s kojom drugom. Tu sam rođen i navijam i igram za klub koji volim. Puno mi znači ova pobjeda i ovaj pogodak, kao i svim igračima. Svaki navijač može biti ponosan na ovaj pravi Hajduk. Ovako moramo nastaviti", rekao je strijelac jedinog pogotka.

Kalinić je karijeru počeo u Hajduku, a nastupao je za Blackburn Roverse, Dnjipro, Fiorentinu, Milan, Atletico Madrid, Romu i Veronu te se može reći da ima velikog nogometnog iskustva. Odigrao je brojne derbije i sudjelovao na velikim utakmicama,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo