ŠPANJOLCI U POLUFINALU / Sevilla razbila United uz dva velika poklona Maguirea i De Gee: Pogledajte i sjajnu asistenciju Rakitića

Image
Foto: Profimedia

Rakitić je sjajno iz kornera pronašao glavu suigrača

20.4.2023.
22:31
Profimedia
VOYO logo

Sevilla je u uzvratnoj utakmici s 3-0 razbila Manchester United te tako nakon 2-2 u prvoj utakmici izborila polufinale Europske lige

Image
NIJE DOBRO KRENUO /

Težak poraz Nenada Bjelice u debiju na klupi Trabzonspora: Tragičar njegove momčadi završio u bolnici

Image
NIJE DOBRO KRENUO /

Težak poraz Nenada Bjelice u debiju na klupi Trabzonspora: Tragičar njegove momčadi završio u bolnici

Španjolska momčad povela je u 8. minuta kada je veliku grešku napravio branič Crvenih vragova Harry Maguire, a to nije propustio iskoristiti En Nesyri golom za 1-0. Gol pogledajte ovdje. Sevilla je vodstvo udvostručila u 47. minuti kada je bivši Vatreni Ivan Rakitić savršenim ubačajem iz kuta pronašao Badea koji glavom pogađa za 2-0. Asistenciju bivšeg hrvatskog reprezentativca pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 81. minuti United je poklonio još jedan gol domaćinu. Ovog puta loptu za En Nesyrija primirio je golman Vragova De Gea. Gol pogledajte ovdje.

Sevillu koja će u polufinalu u svibnju igrati protiv Juventusa koji je u četvrtfinalu izbacio Sporting iz Lisabona. Nakon pobjede Juventusa od 1-0 u prvoj utakmici u Torinu, u uzvratu je u Lisabonu bilo 1-1. Gosti su poveli preko rabiota koji se najbolje snašao u gužvi pred vratima domaćih u 9. minuti, no samo 10 minuta kasnije upravo je Rabiot skrivio kazneni udarac napravivši prekršaj na Ugarteu, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Edwards. Kako se rezultat više nije mijenjao, Juventus je prošao dalje s minimalnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do polufinala je stigao je i Bayer iz Leverkusena koji je kao gost u Bruxellesu svladao Union Saint-Gilloise sa 4-1, a kako je u prvoj utakmici prije tjedan dana bilo 1-1 njemački je sastav slavio s ukupnih 5-2. Utakmica je odlično krenula za Bayer jer je već u 2. minuti Diaby pogodio za vodstvo. Preed kraj prvog poluvremena Bakker je u 38. minuti povisio na 2-0, da bi Frimpong iz protunapada u 60. minuti postigao i treći gol za Bayer. Terho je preciznim udarcem sa 16 metara u 64. minuti vratio nadu domaćima, no sve dvojbe oko pobjednika otklonio je Hložeki koji je u 79. minuti iskoristio odlično dodavanje Frimponga za konačnih 4-1.

Bayer će u polufinalu igrati protiv Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo