lijepe riječi francuza / Pogba priznao: 'Luka Modrić je jedan od mojih uzora'

Image
Foto: AP Images

U razgovoru s novinarom NBC-a francuski veznjak pričao je o igračima koji su ga inspirirali i kojima se divi, a među njima je i naš Luka Modrić

6.2.2019.
12:58
AP Images
VOYO logo

Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba otkrio je kako mu je hrvatski kapetan i veznjak Reala Luka Modrić jedan od uzora na nogometnom terenu. 

Pogba je muku mučio s formom od dolaska na Old Trafford, a bezidejnost u njegovoj igri ponajviše je dolazila do izražaja za vrijeme Mourinhove ere na klupi Crvenih vragova. Njegovim odlaskom i dolaskom Ole Gunnara Solskjaera na klupu, Pogba je zablistao, kao i uostalom cijela momčad Uniteda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru s novinarom NBC-a francuski veznjak pričao je o igračima koji su ga inspirirali i od kojih je najviše naučio, a među onima novijih generacija se našao i Luka Modrić.

"Kada sam bio mlađi, daleko sam više pratio napadu orijentirane igrače poput Ronaldinha, Zidanea, Ronalda. Ali s vremenom su mi idoli postali i Yaya Toure, Abou Diaby, Iniesta, Xavi, Scholes, Carrick, Pirlo. No, postoje nogometaši koji i danas igraju i kojima se divim, a to su ponajprije I danas postoje nogometaši kojima se divim. To su ponajprije Luka Modrić, Kevin De Bruyne i Toni Kroos. Istina, uvijek nastojim biti što više svoj, ali uvijek rado ponešto od njih naučim", rekao je Pogba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo