Počelo ludilo oko karata: Idu i one za 2500 kuna!

U ponedjeljak je počela prodaja ulaznica za dvoboja Hajduka i Barcelone. U prvih sat vremena prodano je 2000 karata, a narudžbe stižu iz Australije i Amerike. "Mi ćemo pobijediti u toj utakmici!

6.6.2011.
19:52
VOYO logo

U 13 sati na nekoliko prodajnih mjesta u Splitu počelo je ludilo zvano Barcelona. Utakmica se igra 23. srpnja, ali čim je počela prodaja ulaznica stvorili su se redovi unatoč ne baš najpopularnijim cijenama.

U Spaladium areni u redu je čekalo stotinjak ljudi. Prvi je stigao 79-godišnji Augustin Mitar iz Trogira i kada je kupio ulaznice postao najsretniji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došao sam u 10.15 sati, nisam želio prepustiti ništa slučaju. Kupio sam ulaznice za unuke Tina i Šimu. Žive u Bjelovaru, no pravi su navijači Hajduka i nisu željeli propustiti tu utakmicu. Nije bitno koliko stoje ulaznice, za njih mi nije teško dati! Ja sam stari navijač Hajduka, još davno išao sam na utakmice i u Niš, bilo je to vrijeme kada je Hajduk kupovao Dragana Holcera, ponosno se prisjetio Mirat.

Mladen Orlić bio je drugi u redu. Sin i on cijelu godinu uživat će na Hajdukovim utakmicama lišeni svih briga oko kupnje. Čak je donio i skicu stadiona, zna točno koja mjesta na istočnoj tribini želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isplati se kupiti pretplatu, zaista je povoljno. Ukupno ću platiti 1700 kuna, ali to je za cijelu sezonu. Zamislite da izvučemo Crvenu zvezdu u 3. pretkolu Europske lige. Bit će navala na ulaznice, a ja ću biti miran", uzbuđeno je govorio Mladen.

Ivan Matković je, kaže, dvadesetak godina na svetoj tribini. Misli na sjever, a Barcelonu nije želio propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još da kupimo Josipa Šimunića, onda ću uzeti i pretplatu! Ma, koji novac, za Hajduk se i život daje ako treba! I nije ovdje Barcelona važna, mi ćemo pobijediti u toj utakmici! Europski prvaci past će u Poljudu", rekao je Matković.

Tako je bilo ispred Spaladium arene. Dugačak red bio je i ispred Poljuda. A pravo prvokupa imali su pretplatnici od prijašnjih sezona. Prvi sretnik bio je Slavko Giljan iz Solina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretplatnik sam od 1977. godine. Nije to skupo, da je skupo ne bih ni uzimao pretplatu. Nadam se boljem Hajduku u sljedećoj sezoni, očekujem da kupi Šimunića. Hajduku treba autoritet starijeg igrača", kaže Giljan.

Ulaznice stoje od 300 do 850 kuna, a u prvih sat vremena prodano ih je tisuću, uz još toliko zahtjeva internetom iz cijele Europe, Sjeverne Amerike i Australije. Na brzinu je 'planulo' i 30 najskupljih ulaznica, za ložu B, koje stoje 2500 kuna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201106011402006 arti-201105160837006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo