hnl

Počelo je: Stigla prva kazna za Hajduk

Povjerenik za natjecanje hrvatskog nogometnog prvenstva Josip Brezni donio je odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo-HNK Hajduk rezultatom 3:0 za Dinamo. Razlog toj odluci je neopravdano ne nastupanje splitske momčadi.

Stigla je i prva kazna za splitsku momčad. Udruga prvoligaša objavila je kako je povjerenik natjecanja hrvatskog nogometnog prvenstva Josip Brezni odlučio primjeniti članak 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a, te sukladno s tim donijeti odluku o registraciji neodigrane utakmice 16. kola GNK Dinamo – HNK Hajduk Split rezultatom 3:0 za domaći sastav. Razlog tomu je neopravdani izostanak, odnosno, bojkot momčadi Hajduka u derbiju protiv hrvatskog prvaka.

Uz to, Hajduk će Dinamu morati nadoknaditi štetu zbog spomenute neodigrane utakmice u visini koju će na dokumentaciji Dinama utvrditi povjerenik natjecanja Brezni.

To nije sve. Dokumentacija s neodigrane utakmice predana je Disciplinskom sucu hrvatskog nogometnog prvenstva na daljnje postupanje što znači kako Hajduk čeka i dodatna kazna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr