Evo koliko košta povijesno otvaranje Brazil – Hrvatska!

Od nedjelje hrvatski navijači mogu kupiti ulaznice za Svjetsko nogometno prvenstvo. Hrvatski nogometni savez ima pravo na 8 posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a hrvatski navijači kupnju ulaznica prijavljuju od 8. prosinca 2013. do 7. veljače 2014. godine na portalu za hrvatske navijače na službenim stranicama Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

Kako hrvatska reprezentacija ima privilegiju da je sudionik utakmice otvorenja Prvenstva, cijena ulaznica za prvu utakmicu s Brazilom viša je od cijene ostalih utakmica u skupini jer je u cijenu uključen i spektakl svečanog otvaranja. Datumi, vremena, mjesta odigravanja i cijene ulaznica za sve utakmice u kojim Hrvatska možete vidjeti ovdje.

Hrvatski navijači imaju mogućnost kupnje i paketa ulaznica pod nazivom “Team Specific Ticket Series” koji uključuje od 3 do 7 ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, a cijene možete vidjeti ovdje.

Cijene ulaznica za osobe u kolicima, kako za pojedinačne utakmice, tako i za pakete ulaznica “Team Specific Ticket Series” jednake su cijenama ulaznica 3. kategorije a dodatno uključuju i besplatnu ulaznicu za osobnog pratitelja.

Primjer cijenovnih kategorija ulaznica koje se po sličnom načelu primjenjuju na svim stadionima ovdje je prikazan na shemi stadiona Arena Amazonia u Manausu gdje naša reprezentacija igra drugu utakmicu u skupini protiv Kameruna.

Redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju, tako da je svejedno prijavite li se na samom početku, pri sredini ili na samom kraju vremena određenog za prijavu. U slučaju da sa završetkom procesa prijava (7. veljače) potražnja nadmaši broj ulaznica na koje HNS ima pravo, FIFA će putem ždrijeba (metodom slučajnog odabira) odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica. U slučaju da broj prijava bude manji od broja ulaznica, svi prijavljeni imat će pravo na kupnju ulaznica, dok će ostatak ulaznica od toga dana ići u javnu prodaju putem Fife.

Ove, ali i sve dodatne informacije o ulaznicama možete pronaći na portalu za ulaznice hrvatskih navijača na službenim stranicama Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr