POBJEDA RIJEKE, NE I DINAMA: /

Petev nabrojao sve što ga smeta

Image

Nogometaši Dinama odigrali su četvrtu pripremnu utakmicu u Turskoj i prvu u kojoj nisu stigli do pobjede.

1.2.2017.
19:42
VOYO logo

Slovačka momčad povela je u sedmoj minuti utakmice nakon što je s bijele točke precizan bio Soumah, a već do poluvremena je Ćorić stigao poravnati rezultat. Pogotkom Hodžića iz jedanaesterca Dinamo je poveo u 74., a kad su svi očekivali kraj ogleda Savičević je pogodio za 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Ivajlo Petev nije bio zadovoljan nakon odigranog susreta.

"Dopustili smo prvo poluvrijeme da na našoj individualnoj pogrešci Slovan dođe do penala i prednosti od 1:0. Imali smo par šansi u prvom dijelu, ali dosta je bilo grešaka. Četvrta nam je utakmica, ali bila je za razinu ili dvije ispod onoga kakvi smo inače. Kasnili smo dosta i griješili, ali moramo preživjeti i takve utakmice. Možda su igrači malo umorni, ali općenito je bila slabija utakmica. Smeta mi to što smo dopustili golove iz dvije individualne greške. Ovaj gol na kraju, nemoguće je da je cijela ekipa tamo i da lopta prođe. Ne smijemo tako ispasti iz igre. Ipak, ovo su prijateljske utakmice, moramo dobro iskoristiti naše greške, odnosno naučiti na njima", prenosi službena klupska internetska stranica misli šefa struke zagrebačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zorya Lugansk bit će peti Dinamov suparnik na pripremama u turskom Beleku. Ta je utakmica na rasporedu u subotu.

Dodajmo da je uspješnija u srijedu bila Rijeka, trenutačno vodeća momčad hrvatskog nogometnog prvenstva. Do 3-0 pobjede u završnici ogleda protiv Aarhusa Rijeku su vodili strijelci Florentin Matei (73., 80.) i Alexander Gorgon u 85. minuti.

U subotu Rijeka na Atlantic Cupu igra protiv švedskog Djurgardena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo