'GRAĐANI' SIGURNI / Pobjeda Manchester Cityja na otvaranju sezone, Kovačić i Gvardiol debitirali

Image
Foto: Profimedia

City je ka pobjedi s dva gola u prvom poluvremenu usmjerio Haaland (4, 46), a pobjedu konačni rezultat postavio je Rodri (75)

11.8.2023.
23:17
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja sigurnom su 3-0 (2-0) pobjedom na gostovanju kod Burnleyja krenuli u obranu naslova prvaka Engleske, a u slavlju protiv povratnika u društvo najboljih sudjelovala su i oba hrvatska reprezentativca Mateo Kovačić i Joško Gvardiol. 

City je ka pobjedi s dva gola u prvom poluvremenu usmjerio Haaland (4, 46), a pobjedu konačni rezultat postavio je Rodri (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić, koji je u City stigao ovoga ljeta iz Chelseaja, u igru je ušao u 23. minuti, dok je Gvardiol svoj debi u Premier ligi upisao ušavši u 79. minuti.

U subotu će igrati Arsenal - Nottingham Forest, Bournemouth - West Ham United, Brighton and Hove Albion - Luton Town, Everton - Fulham, Sheffield United - Crystal Palace i Newcastle United - Aston Villa, u nedjelju će na travnjak Brentford - Tottenham Hotspur i Chelsea - Liverpool, dok će 1. kolo u ponedjeljak zaključiti Manchester United - Wolverhampton Wanderers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo