POBJEDA KRALJEVA U OGLEDU SA 8 GOLOVA: / Real napravio nešto što niti jedan klub nije, Kovačić je bio dio te povijesne utakmice

Image
Foto: AFP

Real Madrid je prvi klub u povijesti La Lige koji je postigao 6000 pogodaka

18.2.2018.
22:48
AFP
VOYO logo

U utakmici u kojoj je postignuto osam pogodaka, nogometaši Real Madrida svladali su u Sevilli domaći Betis rezultatom 5-3 i pobjedom stigli na bod zaostatka od trećeplasirane Valencije od koje imaju i odigranu utakmicu manje. Pogodak za vodstvo Reala od 4-2, u ogledu u kojem je domaćin imao prednost 2-1, postigao je Cristiano Ronaldo kojem je to osmi ligaški gol u 2018., a učinak je to kakvog nema niti jedan drugi nogometaš u španjolskom prvenstvu u ovoj godini.

Dvostruki strijelac za Real bio je Marco Asensio koji će ostati zapisan u povijesti kluba kao igrač koji je postigao jubilarni 6000. pogodak Real u španjolskom prvenstvu. Zabili su još Sergio Ramos i Karim Benzema koji je u 92. minuti potvrdio pobjedu gostujuće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realov trener Zinedine Zidane poštedio je Luku Modrića napora utakmice u kojoj je punu minutažu imao Mateo Kovačić. Dodajmo i da je pobjeda plaćena ozljedom Marcela koji je upitan za uzvratni ogled osmine finala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je s 2-0 slavio protiv Athletica, Real Socieda s još uvjerljivijih 3-0 protiv Levante dok su se u nedjelju ogledali i Espanyol i Villarreal. Ta je utakmica završila 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo