'Pobijedite ili će me prijatelji zafrkavati u školi'

20.2.2012.
13:08
VOYO logo

Inter je, podsjetimo, u petak protiv Bologne (0:3) doživio treći uzastopni poraz u Seriji A (i to bez zabijenog gola), četvrti u posljednjih pet kola, i tako izludio svoje navijače koji su pred kraj susreta počeli uzvikivati ime Josea Mourinha, čovjeka koji je njihov klub doveo do trostruke krune.

A uoči susreta na tribinama stadiona Giuseppea Meazze viđena je dirljiva scena. Naime, devetogodišnji navijač Intera je svojim ljubimcima poručio: "Možete li pobijediti? Inače će me kolege u školi zafrkavati! Hvala, Filippo"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2R1rOkm0GiV7FChb
szólj hozzá: INT

Nogometaši Intera nisu mu uspjeli ispuniti želju, a čelništvo tog talijanskog kluba je nakon utakmice dječaka pozvalo u svoj trening kamp kako bi mu dali utješnu nagradu - dres kapetana Javiera Zanettija i poziv cijeloj obitelji na putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću promijeniti klub, ostajem Interov navijač. Kada smo osvojili trostruku krunu ja sam ponosno hodao po gradu i zafrkavao prijatelje koji navijaju za druge klubove. Nadam se da je ova poruka posljednja ovakva koju sam sa sobom donio na utakmicu", izjavio je talijanskim medijima Filippo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo