PLETIKOSA SE PRISJETIO VELIKE GESTE FLORENTINA PEREZA: / 'Došao sam u svlačionicu Reala nakon svoje zadnje utakmice, a onda se on pojavio...'

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Za Hrvatsku je upisao 114 nastupa

14.5.2020.
19:40
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski vratara StipePletikosa prije četiri godine oprostio se od nogometa. Bilo je to u dresu Deportiva protiv Real Madrida na stadionu Riazor. Povodom toga prisjetio se velike geste predsjednika Kraljevskog kluba Florentina Pereza.

"Nakon utakmice otišao sam u Realovu svlačionicu jer je moj tada šestogodišnji sin to želio. Kad smo bili tamo razgovarao sam s Modrićem i Kovačićem te Baleom jer smo igrali u Tottenhamu. Perez je mi je tada prišao , stisnuo mi ruku, čestitao mi na zadnjoj utakmica, a onda je rekao igračima da njegovo sinu daju nekoliko dresova. On je tako s 3-4 dresa igrača Reala došao u Deportivovu svlačionicu. Svi igrači su bilu jako iznenađeni kad su ga vidjeli s toliko Realovih dresova. To me ispunilo kao ljudsko biće jer mi je to bila prva i posljednja utakmica na Riazoru. Pogotovo kad su mi navijači skandirali i vikala - Pleti ostani. Bilo je to jako emotivno za mene. Poslije toga osjećaš spokoj”, rekao je Pletikosa, koji je u Deportivu proveo pet mjesci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo