PLETIKOSA POZNAJE ŠERIFA S PIŠTOLJEM: / 'U uredu ima Putina, a iznenadilo me kako je funkcionirao s Tudorom'

Image
Foto: Screenshot i PIXSELL

Bivši hrvatski vratar sjajno poznaje kontroverznog predjsednika PAOK-a

15.3.2018.
18:39
Screenshot i PIXSELL
VOYO logo

Grčki nogomet potresa najveći skandal u povijesti. Nakon što je predsjednik grčkog PAOK-a Ivan Savvidis ušao u teren za vrijeme utakmica protiv AEK-a s pištoljem oko pasa u sve se uplela Vlada koja se suspendirala cijelu ligu, a tek se očekuje rigorozna kazna UEFA-e.

Savvidis je Rus grčkog podrijetla, a dobro ga poznaje bivši hrvatski vratar Stipe Pletikosa jer su se upoznali za vrijeme njegovog boravka u Rostovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOGOMETNI GREXIT!? Država je odlučila ići do kraja, jedan od scenarija je i kraj grčkog nogometa

"Nikako ne mogu opravdati njegovo ulaženje na travnjak s pištoljem"

"Ivan je pomalo ekscentrična osoba i najveći mu je cilj trenutačno osvojiti naslov s PAOK-om! Želi to pošto-poto učiniti i prekinuti prevlast Olympiacosa, čiji su brojni trofeji opterećeni također brojnim aferama. Uložio je Savvidis veliki novac i shvaćam njegovu frustraciju, ali naravno da nikako ne mogu opravdati njegovo ulaženje na travnjak s pištoljem", rekao je Pletikosa za Sportske novosti te naglasio kako su uvijek imali sjajan odnos. Toliko dobar da je i pomogao Igoru Tudoru da sjedne svojevremeno na klupu PAOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pletikosa je došao u Rostov šest godina nakon njegovog odlaska s mjesta predsjednika tog kluba, ali on je ostao uz njih i pomagao im financijski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo je teško trenerima koji rade u PAOK-u"

"Najviše smo, dakako, pričali o stanju u klubu, a budući da je veliki nogometni zaljubljenik, znali smo dodirnuti i našu reprezentaciju, o kojoj je uvijek govorio lijepim riječima", priznao je Stipe kojeg je začudilo da se Tudor dobro snašao s njime.

"Vrlo je teško trenerima koji rade u PAOK-u, nije lako sa Savvidisom pronaći zajednički jezik, pa zato i često mijenja trenere. Tudor je začuđujuće dobro funkcionirao s njim, znam da je Savvidis vrlo cijenio, čak i zavolio Igora!", rekao je Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savvidis je oduvijek bio blizak s ruskim predsjednikom Putinom. "Dovoljno je reći da u uredu drži golemi Putinov portret", zaključio je bivši vratar za Sportske.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo