PJESNICI UTIHNULI: / Henriquez sredio Zagreb, Mamic predstavio novog 'dragulja'!

Nogometasi Zagreba bili su jedina momcad koja ove sezone nije izgubila od Dinama. Sve do ove subote kada su Modri u 24.

7.3.2015.
17:27
VOYO logo

Dinamov trener Zoran Mamic imao je velikih problema sa sastavljenjem momcadi za ovu utakmicu. Zbog ozljeda i kartona nije bilo Soudanija, Antolica, Muse, Pavicica, Pivaric, Cekicija, Pinta i Sigalija. Priliku za debi u prvom sastavu tako je neocekivano dobio jos jedan perspektivni mladic iz Dinamove akademije - 17-godisnji Borna Sosa koji je zaigrao na mjestu lijevog beka.

Modri su od samog pocetka navalili na gol gradskog suparnika, a u 14. im je minuti ponisten pogodak Pjace zbog zaleda. U 25. minuti su i Pjesnici dosli do velike prilike preko Medica ciji je udarac blokirao Taravel, a samo tri minute kasnije su domaci dosli do vodstva. Matel je ubacio s desne strane, a Henriquez utrcao u prvu vratnicu i poslao loptu u mrezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je Dinamo i nakon toga pritiskati, a nagrada je stigla u 43. minuti. Sosa je ubacio s lijeve strane, a Coric prebacio loptu do Henriqueza koji je lijevom nogom s vrha kaznenog prostora poslao loptu iza leda Livakovica.

U drugom je poluvremenu tempo malo pao, ali bilo je prilika na obje strane. Za domace su pucali Fiolic i Hodzic, a za goste Sehic i Stepcic. Rezultat se do kraja nije mijenjao, tako da je Dinamo nastavio nepobjedivost u domacoj ligi i na dobra nacin najavio vjecni derbi protiv Hajduka, iduce nedjelje na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo