PJACA U VELIKOJ RAZMJENI ODLAZI U ENGLESKU? / Juventus bi mogao mijenjati mladog Hrvata za dijete Bayerna

Image

Liverpool nije u dobroj poziciji za pregovore i mogao bi uzeti jednog igrača u razmjeni

27.12.2017.
10:53
VOYO logo

Juventus je pokazao velik interes za veznjaka Liverpoola Emrea Cana kojem idućeg ljeta ističe ugovor s Redsima. To mu je svakako i prednost u pregovorima s klubom s Anfielda, ako do njih uopće dođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali nikakav dogovor između Liverpoola i 23-godišnjeg igrača nije postignut i teoretski bi on mogao put Italije sljedećeg ljeta bez da Liverpoola išta zaradi na njemu. Stara dama ovom igraču možda pristupi već u siječnju i potpiše s njim predugovor, prenosi ESPN.

Isti poratl javlja kako bi Liverpoolu, zbog loše pozicije u ovim pregovorima, najbolje bilo uzeti jednog igrača u razmjeni, a to bi lako moguće mogao biti MarkoPjaca. Mladi Hrvat odlično bi se nadopunjavao sa Salahom i Maneom na krilnim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca se nedavno oporavio od teške ozljede koljena zbog koje je bio van stroja više od osam mjeseci, a Emre Can dobrim igrama plijeni pozornost brojnih klubova. U dresu Redsa odigrao je 152 utakmice te je zabio 12 golova i dodao 10 asistencija, a prije Liverpoola igrao je za Bayer Leverkusen iako je prošao brojne uzraste u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo