NEĆKA SE NEĆKA / Pjaca ozbiljno razmišlja hoće li staviti potpis na ugovor s velikanom: Sprema li se senzacionalni povratak?

Image
Foto: Profimedia

Ugledna Gazzeta dello sport javlja kako se Marko premišlja oko potpisa

21.7.2022.
14:01
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji član Dinama, Marko Pjaca, je u ljeto 2016. godine nakon Europskog prvenstva prešao u Juventus u transferu vrijednom 29,4 milijuna eura. Svi se sjećamo njegovih driblinga protiv Portugala u produžecima na tom turniru, a posljednja utakmica u Dinamu mu je bila protiv makedonskog Vardara.

Image
NAJSKUPLJI DINAMOVAC POTPISAO S NOVIM KLUBOM /

Marko Pjaca otišao iz Juventusa, sada će igrati za njihovog najvećeg rivala

Image
NAJSKUPLJI DINAMOVAC POTPISAO S NOVIM KLUBOM /

Marko Pjaca otišao iz Juventusa, sada će igrati za njihovog najvećeg rivala

Krenuo je dobro u Juventusu, čak i zabio pogodak u osmini finala Lige prvaka, no dogodila mu se strašna ozljeda prednjih križnih ligamenata u prijateljskom susretu protiv Estonije. Više nikada nije dobio pravu priliku za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Schalkeu na pozajmici je također imao korektnu sezonu nakon povratka od ozljede, ali zbog neispunjenih obećanja tadašnjeg trenera nije tamo dugotrajno ostao. Juventus ga je poslao na novu posudbu, ovoga puta u Fiorentinu gdje su mu otišli ligamenti drugog koljena.

Vraća se u Dinamo?

Svoje mjesto pod suncem je tražio i u belgijskom Anderlechtu te Genoi gdje je ponekad znao bljesnuti. Hrvatski strateg Ivan Jurić ga je doveo u Torino na posudbu prošle sezone gdje se zagrebački dečko nije osjetno nametnuo na svojoj poziciji. Marko trenutno trenira sa u23 momčadi Juventusa i provodi svoje zadnje ljetne pripreme s torinskim gigantom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Pjaca ulazi u zadnju godinu ugovora sa svjetskim velikanom, te postoje naznake da bi moglo doći do raskida istog. Bivši hrvatski reprezentativac je u ovih šest godina dva puta dobio poziv Dinama za dolazak na posudbu, ali to mu nije bila do sada želja. Talijanski novinar Romeo Agresti je ranije ovoga tjedna javio da će 27-godišnjak karijeru vjerojatno nastaviti u Sampdoriji, te da će tamo pokušati po tko zna koji put revitalizirati karijeru.

Ugledna Gazzetta dello sport javlja kako se Marko nećka oko trogodišnjeg ugovora vrijednog 2.7 milijuna eura po sezoni. Ranije ovog ljeta se Alen Halilović vratio u Rijeku i pokazao da je shvatio kako je preskočio par koraka u karijeri koju želi podići na viši nivo. Možda se i Marko odluči za ovakav potez s povratkom u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo