PITANJE KADA ĆEMO GLEDATI VATRENE: / FIFA donijela novu drastičnu odluku. Otkazali još utakmica, a što će biti sa SP-om?

Image
Foto: Profimedia

Fifa je zbog pandemije koronavirusa osnovala radnu skupinu

4.4.2020.
9:21
Profimedia
VOYO logo

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je zbog pandemije koronavirusa odlučila otkazati sve reprezentativne utakmice koje su bile zakazane za lipanj. Što bi značilo da ćemo reprezentacijski nogomet vjerojatno, ako se stvari s koronom smire, gledati tek najesen, a opet upitno je i koliko će tada biti termina s obzirom na to da će se prvenstva nastaviti vjerojatno tek u srpnju, a završiti u kolovozu te će se početak sljedeće sezone također morati pomaknuti.

FIFA je zbog pandemije koronavirusa osnovala radnu skupinu koju čine predstavnici svih kontinentalnih federacija, a prvi sastanak radna skupina je održala u petak putem videokonferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

13.10.2019., stadion Cardiff City, Cardiff, Wales - Kvalifikacije za Europsko prvenstvo, skupina E, 7. kolo, Wales - Hrvatska. Dejan Lovren, Nikola Vlasic, Luka Modric, Mateo Kovacic, Bjorn Kuipers Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na tom sastanku također je odlučeno da se sa kontinentalnim federacijama razgovara o sastavljanju novog kalendara odigravanja kvalifikacijskih utakmica za SP 2022., budući da su zbog koronavirusa prekinuta sva nogometna natjecanja i upitno je kada će se nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo