REZULTATI VELIKE ANKETE / Imamo nevjerojatnu situaciju. Pitali smo vas tko bi trebao biti novi trener Dinama, a odgovori su pravo iznenađenje

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo je ove sezone imao turbulentnu situaciju, zbog rezultatske krize i loše igre dva puta su mijenjali trenera

19.5.2022.
10:29
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama osigurali su 23. naslov prvaka Hrvatske nakon što su u susretu 35. kola Prve HNL na gostovanju pobijedili Šibenik sa 2-0 i kolo prije kraja pobjegli Hajduku na nedostižna četiri boda prednosti.

Nogometaši Dinama imali su jasnu situaciju uoči gostovanja na Šubićevcu. Pobjeda im je osiguravala 23. naslov prvaka pri čemu peti u nizu, dok su remi ili poraz odluku odgađali za zadnje kolo i najveći hrvatski derbi protiv Hajduka ove subote na stadionu Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je ove sezone imao turbulentnu situaciju, zbog rezultatske krize i loše igre dva puta su mijenjali trenera i momčad sada vodi, kako je rečeno privremeno, Ante Čačić. Čačić je s Dinamom napravio dobar posao i svakako mu pripada velik dio zasluga za novi naslov prvaka.

Image
MAJKA SVIH PITANJA /

Tko treba biti trener Dinama sljedeće sezone? Čačić si je kupio dosta kredita, ali postoje i tri vrlo zanimljiva rješenja

Image
MAJKA SVIH PITANJA /

Tko treba biti trener Dinama sljedeće sezone? Čačić si je kupio dosta kredita, ali postoje i tri vrlo zanimljiva rješenja

Kotiraju zanimljiva imena

Momčad je Čačić preuzeo u dosta potresenom stanju i s ugroženim šansama za osvajanjem titule. Na kraju je svojom mirnoćom, iskustvom i simplifikacijom zadataka uspio donijeti Dinamu naslov i svakako bi ga se trebalo uzeti u obzir kao trenera za sljedeću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik Hrvatske kupio si je dosta kredita ovim osvajanjem naslove i stabilnijom atmosferom u klubu, međutim, Čačić nije jedini o kojem se priča ovih dana i nažalost nije miljenik navijača, koji pak očekuju promjenu trenera na kraju sezone i nadaju se nekom mlađem i modernijem treneru, treneru u usponu.

Do sada su se spominjala još tri imena, najviše ono trenera Rijeke, Gorana Tomića, zatim gotovo pa podjednako ono Sergeja Jakirovića, a u nekim kuloarima se govori o mogućem povratku Igora Jovićevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje u anketi

Prije nekoliko dana pitali smo vas, čitatelje Net.hr-a, tko bi trebao biti novi trener Dinama, a rezultati velike ankete podosta su nas iznenadili i moramo priznati da ovakvu situaciju još nismo imali.

U anketi je do sada sudjelovalo 3508 čitatelja Net.hr-a, a vjerovali ili ne, imamo izjednačenje. Po 26 posto glasova dobili su Goran Tomić i Sergej Jakirović, koji su i naši favoriti, 15 posto je dobio Ante Čačić, osam posto Jovićević, a golemih 25 posto vas je glasalo za nekog drugog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo