PRIJETE IM KAZNE

AFERA BILIĆEVIH IGRAČA: ‘Snimljeni su u restoranu u 7 ujutro, bili su mrtvi pijani i urlali na ptice!’

Napadač West Hamove nogometne momčadi Andy Carroll i čuvar mreže Darren Randolph mogli bi se naći u velikim problemima, potvrdi li se da su jutro dočekali u pijanom stanju.

Menadžer momčadi Slaven Bilić, vjerojatno ponukan nizom loših rezultata koje mu sastav postiže, poslao je svoje igrače na zajednički izlazak u ponedjeljak, no prema nekim izvorima na koje se Daily Mail poziva, dio njih viđen je u sedam sati ujutro u utorak u jednom restoranu brze prehrane. Carroll i Randolph, s kojima je u društvu bio i ozlijeđeni Aaron Cresswell, bili su prema nekim navodima pijani.

“Klub će provjeriti optužbe i razriješiti situaciju s igračima”, poručio je glasnogovornik West Hama.

Optužbe za pijanstvo stižu od navijača koji su komentirali Carrollove objave na društvenim mrežama pitajući ga je li pod utjecajem alkohola, ali i nekim njihovim objavama u kojima se tvrdi da se ne ponašaju kako dolikuje ili, preciznije, da u stanju u kakvom su bili urlaju na ptice po Londonu.

Bilićevi igrači poraženi su u pet od šest ovosezonskih odigranih utakmica u Premier ligi. Zajedničko druženje činilo se kao dobra ideja, no ono što je trebala biti večera u jednom restoranu u Knightsbridgeu pretvorilo se u – aferu.

Povratak na Net.hr