U SVOM STILU / Piksi nije mogao vjerovati što su sve njegovi igrači promašili: 'Kako? Zašto? Nemam pojma...'

Image
Foto: Profimedia

U derbiju kvalifikacijske skupine G za odlazak na EURO nogometaši Mađarske su u Budimpešti pobijedili Srbiju 2-1.

15.10.2023.
8:23
Profimedia
VOYO logo

U derbiju kvalifikacijske skupine G za odlazak na EURO nogometaši Mađarske su pred svojim navijačima u Budimpešti pobijedili Srbiju 2-1.

Image
PREGLED DANA /

Srbija pala u Budimpešti, sa susjedima će se boriti u ključnoj utakmici za Euro

Image
PREGLED DANA /

Srbija pala u Budimpešti, sa susjedima će se boriti u ključnoj utakmici za Euro

Veliku pobjedu ostvarila je Mađarska i bitno se približila prvenstvu u Njemačkoj jer sada na vrhu ljestvice ima 13 bodova, odnosno, tri više od Srbije, a pet više od Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Image

Mađarska i Srbija odigrale su u jakom ritmu vrlo zanimljivu utakmicu. Pregršt prilika su imale obje reprezentacije, a nikakvo iznenađenje ne bi bilo i da su slavili gosti. Svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu, a posebno treba istaknuti onaj za 2-1 koji je sjajno postigao mađarski igrač Sallai, preciznim i jakim udarcem s 20 metara, u 34. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska je i vodila od 20. minute golom Varge, dok je u 33. izjednačio Pavlović lijepim trzajem glavom nakon kornera. U drugom poluvremenu Srbija je imala brojne propuštene šanse. Primjerice, u 71. minuti, u istoj akciji, gostujući su igrači dva puta pogađali okvir vrata, dok u 93. minuti iz neposredne blizine za 2-2 nije uspio zabiti Milenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća Mađarska sada ima 13 bodova, tri više od Srbije, s tim da Mađari imaju utakmicu manje. Treća Crna Gora je na osam bodova.

'Imate dane kada lopta neće u gol'

Nakon utakmice legendarni bivši nogometaš Dragan Stojković Piksi, koji je trenutno izbornik Srbije, bio je praktički u šoku zbog silnih promašaja svoje momčadi: "Nije to toliko loše izgledalo, osim ovih grešaka što smo napravili. U drugom poluvremenu smo se vratili, pojačali napad do maksimuma. Imate dane kada lopta neće u gol. Kako? Zašto? Nemam pojma. Proslavili smo njihovog golmana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denes Dibusz izludio je srpske reprezentativce svojim bravurama na golu: "On je odličan golman, ali mogao bi uplatiti loto koliko je imao sreće. Srbija je izgledala dobro, pripreme smo odradili na maksimumu, tako da nemam što zamjeriti svojim igračima. Ne zamjeram ništa igračima, ne znam razumijete li me. Odigrali smo utakmicu kako se ovakve utakmice trebaju igrati."

Stojković je potom odgovorio mađarskom novinaru: "Mađarska je vrlo dobra i organizirana momčad. Ali, nemojmo se lagati, niste bili bolji od nas. Ili sam ja gledao neku drugu utakmicu? E, sad, rezultat je na vašoj strani i čestitam vam na tome. U nogometu nekada ne pobjeđuje bolji. Ni u prvoj utakmici u Beogradu ni ovdje, Srbija nije zaslužila poraz. Prihvaćamo ovo i idemo dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo