OBJASNIO SITUACIJU / Petković usred utakmice napustio travnjak, Jakirović odmah umirio navijače: 'Izašao je, ali više iz predostrožnosti'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iako su Modri nakon napete završnice izvukli pobjedu, navijači su se zabrinuli zbog ključnog igrača Brune Petkovića

17.1.2024.
17:08
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u srijedu uspio svladati poljski Slask 3-2, no nije moglo proći bez dramatičnih završetaka. Naime momčadi su igrale u Rovinju, a uvjeti su bili gotovo nemogući zbog jakih padalina.

Image
POVRATAK NA MAKSIMIR /

Blato upropastilo Dinamovu generalku posljednjeg dana priprema: Već za šest dana Modre čeka borba za naslov

Image
POVRATAK NA MAKSIMIR /

Blato upropastilo Dinamovu generalku posljednjeg dana priprema: Već za šest dana Modre čeka borba za naslov

Zagrebački je klub poveo već u 23. minuti golom Maura Perkovića, ali je poljski prvoligaš uzvratio već tri minute poslije te golom Erika Exposita izjednačio. Nisu dugo Modri čekali na vodstvo kada je Arijan Ademi u 32. minuti zabio, ali odgovor su gosti dali u 44. minuti kada je za 2-2 zabio Matias Nahuel. Utakmica se zaključila u 56. minuti jedanaestercem Frana Brodića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Modri nakon napete završnice izvukli pobjedu, navijači su se zabrinuli zbog ključnog igrača Brune Petkovića. Naime, on je u 53. minuti odlučio sam napustiti travnjak. Minutu prije toga tehnicirao je s loptom i napravio grešku koja je suparniku dala šansu za gol.

Navijači su primijetili da je prilikom odlaska s terena malo šepao, no iz Dinama su odmah javili da je sve u redu, a trener Modrih Sergej Jakirović objasnio je Petkovićevu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam dečkima na volji, želji i htijenju. Samo se tako i moglo igrati po ovakvom vremenu. Dosta smo se prilagodili terenu jer nismo mogli provući neke zahtjeve koje smo postavili prije utakmice. Jako dobar protivnik, odmah se vidjelo da će biti knap utakmica. Drago mi je da smo zabili tri gola, a dva gola koja smo primili su plod tehničkih grešaka i nekomunikacije. Koliko znam, nije se nitko ozlijedio. Bruno je izašao, ali više iz predostrožnosti jer teren u drugom poluvremenu nije bio za igru. Bolje da je izašao. Ademi je i danas imao kapetanski pristup, a kad njega vide, igrači žele da i oni daju još više. Možemo biti zadovoljni onime što smo sproveli ovdje. Ogiwara je dobio prve minute da malo osjeti momčad, imao je jedan jako dobar centaršut. Vidi se da ima dobru percepciju igre, dobro se dodaje naprijed na leđa, mislim da će to biti jako dobro."

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo