Odradio prvi trening / Petković uoči Azerbejdžana: 'Moram dokazati da nisam tu slučajno, ovo je nagrada za sav moj rad'

Dinamovog igrača i novopečenog reprezentativca nahvalio je izbornik Dalić na konferenciji za medije

18.3.2019.
20:00
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je nakon okupljannja na Maksimiru odradila i prvi trening uoči utakmice. Riječ je o laganom treningu jer su gotovo svi igrali za vikend.

Oko tisuću navijača stiglo je vidjeti uživo hrvatske nogometaše. U Zagreb još uvijek nije stigao Ivan Perišić koji će doći kasnije navečer. Dejan Lovren reprezentaciji će se priključiti u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tin Jedvaj je na liječničkom promatranju i trenira po posebnom programu. Tek će se u četvrtak odlučiti hoće li nastupiti protiv Azerbejdžana.

Dinamovog igrača i novopečenog reprezentativca Bruna Petkovića nahvalio je izbornik Dalić na konferenciji za medije, a evo što je rekao Petković uoči utakmice;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odličan je osjećaj. To je nagrada za sav moj rad proteklih godina dok baš sve išlo kako je trebalo. Na meni je da pokažem da tu nisam slučajno i samo zbog ozljede nekolicine igrača."

Bivši igrač Osijeka Borna Barišić također je kandidat za utakmicu protiv Azerbejdžana. On je najavio da Hrvatska uz sve izostanke mora biti bolja od Jurčevićeve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo širok kadar i mislim da će biti sve u redu. Naravno, sve je na nama. Ovo je hrvatska reprezentacija koja je druga na svijetu i odgovornost se mora prihvatiti od strane svih koji budu igrali", zaključio je uoči utakmice Borna Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo