NAJBOLJI U 13.KOLU / Petković simultankom zaradio titulu igrača kola: Evo tko mu pravi društvo u najboljoj momčadi ovog vikenda

Image

Ovaj vikend odigrano je pet utakmica, a mi vam donosimo najbolju momčad 13. kola Supersport HNL-a.

17.10.2022.
14:14
VOYO logo

HNL vikend je iza nas i u 13. kolu smo vidjeli pet sjajnih utakmica. Hajduk je nakon drame slavio u Gorici, Varaždin je poveo protiv Dinama i držao se sve do ulaska Brune Petkovića, a Rijeka i Osijek vračaju se na pobjedničke staze. Slaven Belupo slavio je protiv Šibenika i zadržao se na četvrtoj poziciji na ljestvici.

Bruno Petković ušao je u igru protiv Varaždina u 62. minuti pri rezultatu 0:1 za goste iz Varaždina. U sljedećih pola sata odigrao je pravu malu simultanku i odlučio utakmicu. U sedamdesetoj minuti zabio je na asistenciju Josipa Šutala, a osam minuta kasnije asistirao je Martinu Baturini. Petković je svoju večer okrunio još jednim pogotkom. U trećoj minuti sudačke nadoknade zabio je iz penala za vodstvo 3:1 i nova tri boda Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Utakmicom na Maksimiru, odnosno za 30-ak odigranih minuta, dobio je ocjenu 8.8, najviše u 13. kolu hrvatskog nogometa te predvodi momčad kola. U njoj se nalaze tri igrača Osijeka te po dva Dinama, Slaven Belupa, Rijeke i Hajduka.

U napadu mu društvo prave Arber Hoxha koji je s dva gola srušio Šibenik i Mijo Caktaš koji je iz slobodnjaka sjajno pogodio za nova tri boda Osijeka i svoj sedmi gol u sezoni. Četvorku u veznom redu čine Dinamov Petar Bočkaj te Slavenov Robert Mudražija. Frigan i Nejašmić zaradili su ocjenu 7.8 i našli se u veznom redu momčadi kola. Na golu je Rijekin Nediljko Labrović, a u obrani su Jevhen Čeberko iz Osijeka te splitski dvojac Josip Elez i Chidozie Awaziem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo