ZAŠTO BRUNO NE IGRA? / Petković progovorio o reprezentaciji i Daliću: 'Bila je jedna škakljiva situacija, razgovarali smo...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Petković nije baš zadovoljan kako je odigrao za Hrvatsku na Europskom prvenstvu. Rezultiralo je to izostavljanjem s popisa hrvatske reprezentacije za naredni mini-ciklus

2.10.2021.
20:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dva pogotka za Dinamo protiv Genka kao da vratila u život napadača Dinama Brunu Petkovića. Istina, pogađao je s bijele točke, ali došlo je to kao svojevrsna nagrada za sve odigrane minute u Dinamu ove sezone.

Damiru Krznaru Petković je nezamjenjiv igrač. Prati ga glas napadača koji ne zabija puno, ali radi puno "malih" stvari na terenu koje ne ulaze u statističke kategorije, bar ne ove tradicionalne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije sve u golovima i asistencijama, jako puno predasistencija i prljavog posla sam odradio za momčad, bilo je jako dobro, ali ima puno mjesta za napredak, statistika mi mora biti bolja i jako sam motiviran", rekao je Petković u razgovoru za Novu TV.

Image
ŠTETA ZA HRVATSKI DVOJAC /

Jurić i Brekalo bili na korak do ogromnog uspjeha: Juventus ipak svladao Torinu u derbiju

Image
ŠTETA ZA HRVATSKI DVOJAC /

Jurić i Brekalo bili na korak do ogromnog uspjeha: Juventus ipak svladao Torinu u derbiju

'Pogodilo me što nisam pozvan'

Petković nije baš zadovoljan kako je odigrao za Hrvatsku na Europskom prvenstvu. Rezultiralo je to izostavljanjem s popisa hrvatske reprezentacije za naredni mini-ciklus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je na mojemu mjestu bio Kramarić ili Perišić, Čolak ili Budimir, nebitno tko, sve skupa bi završilo 10-15 posto bolje, da sad ne idem u detalje. Nisam odigrao kako mogu i to ostavlja trag, na natjecanju na kojem se od nas očekivalo puno više, od mene više i ja od sebe. I normalno da nisi u prvom planu nakon toga. Pogodilo me što nisam pozvan, kao što treba svakog sporaša i ambicioznog čovjeka, a ja sam maksimalno motiviran da se vratim, svaki je tjedan novi izazov", rekao je Petković koji nije dobio poziv u reprezentaciju ni na proljeće. Priznao je da nije bio spreman.

"Razgovarao sam s izbornikom nakon toga, to je bilo nakon što mjesec dana nisam trenirao zbog ozljede i pričali smo i da preskočim to okupljanje. Bila je škakljiva situacija, ali raščistila se jednim telefonskim razgovorom, nije bilo ni nesporazuma, ni trzavica, ni zle krvi", rekao je, između ostalog, Petković za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo