'SJETITE SE BAKA I DJEDOVA' / Petković odigrao utakmicu sezone u HNL-u i onda poslao zapaljivu poruku Hajduku

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Junak utakmice bio je Bruno Petković koji je bio najzaslužniji za preokret "modrih" postigavši u zadnjih pola sata dva gola

16.10.2022.
19:01
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 13. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pred 4.500 gledatelja pobijedio Varaždin sa 3-1 preokretom u drugom poluvremenu.

Image
MODRI NASTAVLJAJU DOMINACIJU /

Dinamo preokrenuo pa razbio Varaždin! Petković imao svoj šou s dva gola i jednom prekrasnom asistencijom

Image
MODRI NASTAVLJAJU DOMINACIJU /

Dinamo preokrenuo pa razbio Varaždin! Petković imao svoj šou s dva gola i jednom prekrasnom asistencijom

Junak utakmice bio je Bruno Petković koji je bio najzaslužniji za preokret "modrih" postigavši u zadnjih pola sata dva gola, uz asistenciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Varaždin je jako dobra momčad i protiv njih je jako teško igrati. To su pokazali u ove dvije utakmice s nama i protiv Hajduka. Sigurno im je ogroman hendikep bio crveni karton jer su jako dobro ušli u utakmicu. Teško nam se bilo izvući nakon tog ranoga gola, ali mi moramo uvijek biti na maksimumu i uspjeli smo okrenuti", rekao je Petković nakon susreta, te odmah najavio derbi u petak:

'Idemo na Poljud po pobjedu'

"Mi na Poljud idemo tražiti pobjedu i to ćemo raditi svih devedeset minuta. Bit ćemo hrabri i pokazat ćemo da smo najbolja momčad u HNL-u. Osobno sam imao momente ove sezone kad nisam igrao najbolje, ali sad se odlično osjećam i nadam se da ću nastaviti dokazivati da jesam ono što jesam", dodao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Ante Čačić odahnuo je nakon preokreta: "Rekao sam u najavi utakmice da će nam ovo biti težak protivnik koji nam je došao nakon velikog emotivnog i fizičkog pražnjenja u Europi. Varaždin ima premalo bodova s obzirom na igru koju je pokazao. Prelako su nam zabili gol i nakon toga nam je bilo puno teže", rekao je Ante Čačić na press konferenciji i nastavio:

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Hajduk je za pet dana i imamo dovoljno vremena za rekuperaciju. Dolazi nam stvarno teških deset dana, ali privilegija je da mogu voditi te utakmice. Mislim da je malo trenera uopće imali priliku u tako kratkom periodu igrati protiv Hajduka, Milana, Osijeka i Chelseaja. U prvenstvu još ništa nije gotovo. Rekao sam igračima 'sjetite se doma kako su vam bake i dede radile zimnicu' i sad tako i mi moramo napraviti zalihu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo