PERIŠIĆ PRIZNAO DA JE IMAO PROBLEMA S KOVAČEM U BAYERNU: / Po povratku u Inter dao je intervju koji je iznenadio sve.

Image
Foto: Profimedia

Perišić je u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Pise odigrao cijeli susret, što pokazuje da trener Antonio Conte najozbiljnije računa na hrvatskog reprezentativca

23.9.2020.
16:45
Profimedia
VOYO logo

Iako je tijekom prijelaznog roka bio predmetom raznih spekulacija i spominjan kao moguće pojačanje mnogih klubova poput engleskih premijerligaša Manchester Uniteda, Tottenhama i Evertona te ruskog prvaka Zenita, hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je na kraju ostao u Interu - klubu u koji je stigao još u kolovozu 2015.

Perišić je povodom te objave o ostanku na San Siru dao intervju za klupsku televiziju u kojem je govorio o raznim temama, no sve je iznenadila njegova izjava o bivšem treneru Niki Kovaču. Kovač je vjerojatno najzaslužniji za njegov dolazak u Bayern, no činjenica je da je Perišić puno bolje igrao pod Flickom. nego pod Kovačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je teško na početku. Imao sam problema s prvim trenerom, a onda sam se ozlijedio u veljači. Ali usprkos svemu smo se uspjeli izvući iz teške situacije i osvojiti sve“, rekao je Perišić u intervjuu koji možete pogledati i poslušati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najveći navijač'

Perišić je prošlu sezonu proveo na posudbi u minhenskom Bayernu s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti: Ligu prvaka, njemačko prvenstvo i njemački Kup.

"Vratio sam se u Inter i sretan sam što sam opet ovdje. Imam ugovor koji vrijedi još dvije godine i nadam se da možemo ostvariti velike rezultate zajedno u sljedeće dvije sezone”, optimističan je Perišić koji se pohvalio da je prošle sezone gledao sve Interove utakmice pa je tako ispratio put momčadi do finala Europske lige u kojem su “plavo-crni” poraženi od Seville (2:3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvarno sam bio najveći navijač. Bilo je teško podnijeti kako je sezona završila, ali moji su suigrači bili briljantni na putu do finala”.

Image
ZAŠTO JE RAKITIĆ ZAPRAVO NAP /

USTIO VATRENE? U naponu je snage, nije star, igra vrhunski nogomet. No, postoji i druga strana medalje

Image
ZAŠTO JE RAKITIĆ ZAPRAVO NAP /

USTIO VATRENE? U naponu je snage, nije star, igra vrhunski nogomet. No, postoji i druga strana medalje

Očekuje se dobra sezona

Nova sezona za Inter započinje u subotu, kad će na San Siru ugostiti Fiorentinu. Perišić je u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Pise odigrao cijeli susret, što pokazuje da trener Antonio Conte najozbiljnije računa na hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi put u posljednja tri mjeseca sam odigrao svih 90 minuta. Trebat će mi vremena da se na to naviknem. Znamo koliko trener voli raditi. Na pravom smo putu i u svlačionici sam osjetio visoku razinu motivacije: svi su spremni i gladni uspjeha. Očekujem dobru sezonu”, zaključio je Perišić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo