PEREZOVA 'NOĆNA MORA': / Predsjednik Reala želi riješiti situaciju s Ramosom

Image
Foto: AFP
27.7.2015.
7:00
AFP
VOYO logo

U Manchesteru sanjaju Ramosa u obrani, ali na njihovu žalost Perez ipak želi riješiti nastale probleme oko Ramosovog ugovora. Legenda Reala želi bogatiji ugovor od trenutnog, smatra da zaslužuje barem 10 milijuna eura godišnje, dok mu Real za novo produljenje ugovora nudi 7.5 milijuna eura.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Čelnik "kraljevskog kluba" bio je dosta sebičan oko dogovora, sada je izgleda popustio i odlučio riješiti stvari. Engleski i španjolski mediji ranije su pisali kako je Ramos izrazio želju za odlaskom u Manchester, ali pomalo se i čini kako Ramos iskorištava zainteresiranost Crvenih vragova kako bi izvukao što bolji ugovor od Kraljeva. Istina je, vjerojatno, negdje na sredini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik Florentino Perez mi je tijekom večere kazao kako namjerava sjesti za stol s Ramosom i riješiti problem u četiti oka. Od tada nisam stigao o tome govoriti niti s jednim, niti s drugim. Bio sam zauzet treningom. Kako Ramos gleda na ovu situaciju? Jučer je zabio gol s 25 metara, tako da izgleda da je skroz ok", kazao je Rafa Benitez na presici uoči pripremnog sraza "Los Blancosa" protiv Intera na International Champions Cupu, koji će se odigrati u Kini.

Ne smije ostati bez još jedne legende

Pereza je strah da ova stvar ne bi eskalirala. Čelnik Kraljeva na sebe je navukao bijes navijača zbog olakog puštanja velike klupske ikone Ikera Casillasa, koji je nedavno prešao u Porto. Ovoga puta, Perez ne želi napraviti istu pogrešku pa je očito krenuo u ofenzivu oko Ramosovog ostanka u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benitez je ranije kazao kako klub nikako ne smije dopustiti da izgubi još jednu legendu. Odlaskom kapetana Casillasa, Ramos je preuzeo ulogu kapetana, ulogu vođe momčadi i nikako ne bi bilo dobro za Real da izgubi dva kapetana u istom ljetu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Tj, nikako ne bi bilo dobro za njega da izgubi još jednog idola navijača, čovjeka koji ima veliki status u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igre bez granica

Ukoliko Real Madrid uvjeri Ramosa u ostanak, morat će se odreći dovođenja golmana Uniteda Davida De Gee.

Mediji pišu kako čelnici Manchestera ne žele razgovarati s Kraljevima oko De Gee sve dok Ramos ne bude dogovoren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Reala, pak, dolaze informacije kako Madriđani odbijaju poslati ponudu za golmana Uniteda, što bi značilo da se ova trakavica još uvijek nastavlja...

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo